Стойко в Римі просить Росію втрутитись в Україну!

Поділитися

Колишній тернополянин Олесь Городецький описав у Фейсбуці, що в Римі діє Антимайдан. Так-так, і керує ним однофамілець нашого нардепа. Детальніше – читайте повідомлення п. Олеся.

УВАГА! АНТИМАЙДАН В РИМІ ПРОДОВЖУЄ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ НА ПРОВОКАЦІЇ!
В ЧЕТВЕР ВОНИ ВИМАГАТИМУТЬ РОСІЙСЬКОГО ВТРУЧАННЯ В УКРАЇНУ!

Практично від початку протестів в Римі здійснює свою діяльність така собі Надя Стойко. Виступаючи ніби проти “банди януковича” своїми “палкими промовами” вона дискредитує протетсний рух Євромайдану та людей, які конкретними діями допомагають протестувальникам. Так, починаючи з першого мітингу, ця особа повторювала тезу януковича “Європа дай 20 млд, тоді підпишемо угоду з ЄС”, вчила, як треба боротися, депутата свободівця Ігора Мірошніченка та грубо перебивала депутата італійського парламенту Чаукі, який прийшов висловити солідарність українському народу.
Протягом останнього часу, вона протидіяла збору економічної та іншої допомоги для Майдану, організованого активістами. В місцях перебування українців, в той час, коли я був на Майдані в Києві вона розповідала “що Городецький збирає кошти для януковича”, “Городецький заарештований італійською поліцією” та іншу маячню. На жаль, пані Сороневич, з невідомих мотивів надавала їй інформаційну підтримку дозволяючи публікувати цю дурню на підконтрольних їй форумах в інтернеті та активно підтримувала цю дискусію.
Беручи дозволи на маніфестації від імені української громади, Стойко баламутила людей, сіючи роздори в громаді Риму, нападаючи також на УГКЦ в Італії.
Але все таємне стає явним. Вчора, коли активісти Майдану хотіли взяти дозвіл на протест під російським посольством, Стойко взяла дозвіл на маніфестацію в тому ж місці з наступною мотивацією: ПРОСИТИ РОСІЙСЬКУ ВЛАДУ ВТРУТИТИСЯ ВПЛИНУВШИ НА УКРАЇНСЬКИЙ УРЯД, ЩОБ ЗУПИНИТИ НАСИЛЬСТВО. (оригінал дозволу публікую нижче)
Дорогі українці Риму! Будьте пильні і не піддавайтеся на провокації! Вовки в овечій шкурі намагаються дискредитувати Майдан!!! Не дозволимо цього!!!!

У тернопільській “Батьківщині” – катастрофа!

0

Як прибиральники Тернополя пустили у курник лисиць