У Теребовлі майданівці дотиснули запроданців з опозиції

Поділитися

Кілька хвилин тому в Теребовлі, під час сесії районної ради, депутати проголосували за проект рішення про недовіру голові Теребовлянської райдержадміністрації Степану Бігуляку. Із 59 потрібних “за” для набрання “дві третіх голосів” , лічильна комісія нарахувала аж 73 голоси депутатів.Тепер президент Янукович просто змушений підписати указ про відставку свого опричника в Теребовлі. Звісно, якщо прокуратура і суд не будуть “дуркувати”. Можливо, людям в пагонах і в мантії допоможуть працювати по совісті і згідно букви закону чесні майданівці Теребовлі. На жаль, серед керівництва Теребовлянської райради таких не залишилось.

Сесія районної ради відбувалась в місцевому будинку культури. Керівництво райради присоромили люди, які прийшли на засідання.

Вагоме слово пролунало й від народного депутата Михайла Апостола, яке зачитав помічник нардепа ще на попередній сесії. Відомо, що керівництво райради скурвилось, і було чи не єдиним на Тернопільщині, яке не висувало жодних претензій наміснику Януковича на Теребовлянщині. Воно й не дивно, адже донька керівника райради бютівця Василя Попка призначена виконуючим обов’язки керівника управління соціального захисту у Теребовлянській райдержадміністрації. На останній сесії керівництво райради довело ситуацію до маразму: передало  за 1 гривню в оренду приміщення райдержадміністрації. І це в час, коли по всій Україні обласні і районні адміністрації виселяють.

У ході сесії в кулуарах пролунало, що чиновники адміністрації не дивуються  позиції керівництва теребовлянського Майдану адже  голова райради Василь Попко святкував різдвяні свята в Карпатах разом з керівником райдержадміністрації.

Диву даєшся, чому мовчала заступниця голови Теребовлянської райради, свободівка Тетяна Заноз. Невже і її чимось “спокусила” влада?

Як відомо, 6 лютого у Теребовлі відбулися дуже дивні політичні події у партії Батьківщина. Там терміново провели засідання бюро. На цю нараду приїхав особисто заступник голови партії Теодозій Кухарський, який є правою рукою Василя Деревляного і його помічником-консультантом. Вів бюро той же голова райради, бютівець Василь Попко, який має хороші стосунки з тим же головою обласної організації “Батьківщини”  Деревляним. Запросили на засідання й помічника нардепа Апостола Ярослава Давибіду. Почали чоловіку докоряти, що  зачитана на сесії райради пропозиція  від нардепа Апостола про недовіру наміснику Януковича була поспішна. Врешті дали навіть догану і погрожували виключити з партії.

Оригінальний подарунок до 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка зробив тернопільський поет-пісняр Сергій Сірий

0

Яценюк після відвідин Тимошенко став схожий на крокодила Гєну