У Тернополі треба джипом тягнути трактор, щоб прибрав місто

Поділитися

“Це щось страшне і політничне робиться в нашому місті!”,- говорять тернополяни про безлад, який панує як господарському житті міста, так і політичному. Поки лідери Майдану у Тернополі доводять ситуацію до маразму, міський голова Сергій Надал разом зі своїм заступником Владиславом Стемковським донищує комунальну сферу. Додумалися до того, що зробили БІЗНЕС із ПРИБИРАННЯ ТЕРНОПОЛЯ!!!

А тим часом сьогодні, о 10 ранку, коли вже всі дороги Тернополя давно мали б бути посипані,  аж чотири автівки  в’їхали одна в одну на рівному місці!

Метрів за 100 від аварії, тракторець, який мав би посипати-прибирати дороги міста – застряг на тій ковзанці. У той час більше 70 машин комунального підприємства “Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” (скорочено – КП “ТМ ШЕД”) простоює. Ну не дають їм працювати, бо “копійка” летить мимо кишені Стемковського з Надалом.

Тракторця врятував водій джипа, який витягнув застарілу техніку.

Ось ця купка віників на складі комунального підприємства  “Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” (скорочено – КП “ТМ ШЕД”)  і є тим ефективним  новітнім обладнанням, залученим до прибирання міста заступником мера Стемковським
Ось ця купка віників на складі комунального підприємства “Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” (скорочено – КП “ТМ ШЕД”) і є тим ефективним новітнім обладнанням, залученим до прибирання міста заступником мера Стемковським

0

У Тернополі сталася велика аварія

0

Майдан у Тернополі: інформація з перших уст