Звернення Всеукраїнської організації “Спілка офіцерів України” до народних депутатів України та Українського народу

Поділитися

Шановні співвітчизники!

Волею Українського народу ліквідовано диктаторський режим В.Януковича, який з метою збереження себе при владі свідомо розв’язав в Україні криваву громадянську війну з використанням проти мирних протестувальників озброєнних підрозділів усіх силових структур системи державної безпеки та проплачених найманців під керівництвом міліції для побиття людей на вулицях міст, підпалів і знищення їх майна.

Застосувавши вогнепальну зброю і снайперів, бойовики злочинного режиму лише в Києві вбили біля 100 осіб, чого не було за всі роки незалежності України.

В нерівній битві за звільнення України від ненависного злочинного режиму Януковича, за людську честь і гідність, за свободу і незалежність рідної Батьківщини полягли кращі сини Українського народу.

Всеукраїнська організація «Спілка офіцерів України» суворо засуджуючи владний фашистський режим вимагає:

1. За масові вбивства громадян України під час мирних протестів осені 2013 – зими 2014 років посадити на лаву підсудних Гаагського трибуналу головних функціонерів владного режиму Партії регіонів: Віктора Януковича, Миколу Азарова, Сергія Арбузова, Олену Бондаренко, Ганну Герман, Олександра Ефрємова, Віталія Захарченка, Ігоря Калєтніка, Сергія Клюєва, Леоніда Кожару, Павла Лебедєва, Юрія Мирошниченка, Володимира Олійника, Андрія Портнова, Віктора Пшонку, Володимира Рибака, Олега Царьова, Михайла Чечетова, Олександра Якименка і інших його посіпак!

2. За організацію і сприяння узурпації влади в державі Україна функціонерами Партії регіонів розпустити і заборонити Партію регіонів та Комуністичну партію України і комуністичну ідеологію!

3. Знести на всій території України залишки комуністичної символіки та пам’ятники Леніну – кату Українського народу!

З метою збереження в пам’яті Українського народу імена героїв, що віддали своє життя у боротьбі з фашистською диктатурою за світле майбутнє України та з метою нагадування усім наступним владоможцями про неприпустимість порушення вимог Конституції України щодо узурпації влади, Всеукраїнська організація «Спілка офіцерів України» пропонує:

1. Європейську площу в Києві перейменувати у Євромайдан.

2. В центрі Євромайдану встановити пам’ятник героям Євромайдану, де викарбувати імена всіх полеглих героєв, назви підрозділів Самооборони тощо.

3. Негайно розробити Положення про відзнаку “Герой Євромайдану”. Всім полеглим Героям присвоїти звання «Герой Євромайдану», внесши зміни до вже прийнятої Постанови ВРУ і прирівняти його до звання «Герой України», яке попередніми президентами було знецінене присвоєнням його не всім достойникам.

Слава Україні! Героям слава!

За рішенням Проводу ВГО «Спілка офіцерів України»

Голова ВГО «Спілка офіцерів України»,

народний депутат України ІІ скликання,

капітан 1-го рангу Євген Лупаков

Дочка Тимошенко відпочивала в найдорожчому готелі Риму під час “кривавої бійні” на Майдані

0

У Тернополі відкрили площу Героїв Євромайдану