Адмірал Тенюх, не витримавши ганьби, застрелився: новина, яку не знайшла Леся Романчук

Поділитися
Топова тернопільська письменниця Леся Романчук оприлюднила у Фейсбуці думки з приводу ганебної ситуації в Криму через бездіяльність нашого керівництва.

“Вранці відкрила Укр.нет. Довго шукала новину, яка мала б бути топовою: адмірал Тенюх, не витримавши ганьби, застрелився.
А нічогісінько подібного!
Тут інформашка пішла, що сили збирають для рішучого кидка, час тягнуть, резерви мобілізують… щоб здати всю Україну організовано, без жертв та ескалації конфлікту.
А флот України, кораблі, які за наші з вами гроші будували, – здали без жодного пострілу. Ну, “Славутич” години дві обороняли… могутнє військо, нічого не скажеш… Двадцять років свідомої руйнації своє зробили.
А флотські традиції – про втрату прапора корабля або військової частини, що капітан не залишає свого судна живим – це що, романтика для письменників?
Так було ж воно в історії, було!!!
І є вони, хлопчики-курсанти, що зі сльозами на очах співали гімн України… Ви хоч знаєте, де вони, що з ними потім сталось?
Є офіцери, для яких слово честь – не порожній звук! Бачили, знаємо їхні імена. То чому командують знову, знову й знову слабкі, безчесні й бездіяльніі?
“Є військо – проводу нема…”
Головнокомандувач Турчинов, адмірал Тенюх – ваша бездіяльність призвела до здачі і втрати українського флоту. Це національна зрада.
Не знаю, чому мені це так болить…
Не знаю, що мені до того…
Але ви не тільки себе особисто і ваших ляльководів здали – ви партії свої на виборах поховали! Трибунал ми вам вташтуємо у травні. І зразу – в урну…
От лише кораблі не повернуться…”,- підсумувала Леся Романчук

Кому потрібні новини, які ніхто не дивиться?

У Москві вже не можна гуляти у жовто-блакитному одязі