Кому потрібні новини, які ніхто не дивиться?

Поділитися

Про плачевний рівень місцевого телебачення у Тернополя говорилось і писалось неодноразово. І якщо приватні телеканали TV-4  і ІНТБ -це морока місцевого скомпрометованого політика-олігарха Джоджика та мера Сергія Надала, то державний ТТБ просто марнує  кошти платників податків.

Послугами цього медіагіганта користуються усі чиновники, яким для звітності у столицю потрібна “галочка”. Навіть опозиційні депутати ходять на “економ-ефіри” ТТБ. На державному каналі політики “плескають язиками” безкоштовно, а на приватному, де їх подивиться ненабагато більше краян, треба платити кошти, які їм й так виділяють з держбюджету.

Проте, виникає питання: для чого українцям, тернополянам, які є платниками податків, телебачення, яке ніхто не дивиться? Звідки така впевненість? ТТБ розміщає свої випуски новин в ютубі. Рівень їхніх переглядів нульовий і це в такий гарячий час. Для прикладу, за дві доби, новини за 20 березня переглянуло аж двоє осіб. Випуск новин за 11 березня – 8 користувачів ютубу, за 19 лютого – 2 осіб.

Чи варто щось коментувати? Напевно, пора робити висновки, щодо ефективнішого використання мільйонів гривень, які виділяють на ТТБ. Чи нова влада вже щаслива, що її “облизують” і нічого змінювати не збирається?!

 

Як відкривали виставку живопису Володимира Чорнобая

Адмірал Тенюх, не витримавши ганьби, застрелився: новина, яку не знайшла Леся Романчук