Адмірали українського флоту, які втекли на лікарняний, лікуються активно коньяком

Поділитися

Найсвіжіші новини про ситуацію в Криму розповів “ПРО ВСЕ” народний депутат України Михайло Апостол. Його помічник-консультант з вчорашнього дня перебуває на півострові. Він обїхав усі пункти, де знаходяться військові “північної сусідки”, яка здійснює ескалацію України. Ситуація станом на 8 ранку не змінилася. Війська не добавилось, принаймні візуально цього не можна спостерігати. Севастополь і Сімферополь працюють в штатному режимі. Всі ходять на роботу, з роботи, в магазини, по своїх справах. Напруження у суспільстві не відчувається. Побачимо, що буде напротязі дня.

-Я б хотів уточнити про тих “герої-адміралів”, про які  написала вчора тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ”. На лікарняний пішли начальник генерального штабу, колишній керівник українського флоту Юрій Ільїн. Він знаходиться в українському військово-морському госпіталі з діагнозом інсульт. Неофіційно розповідають, що лікується активно нібито коньяком у великих кількостях. Інші адмірали Єлісєєв, який виконує обов’язки командуючого українського флоту та Шакура – начальник штабу флоту про них інформації не має, бо теж хворіють. У підпіллі. В українському флоті 5 адміралів. Щодо долі ще двох адміралів виясняється ситуація: хтось нібито написав рапорт на звільнення, а хто на пенсію. Проте, офіційного підтвердження цій інформації не має. Хочу також розповісти як появились в Україні адмірали. У нашої держави є підводний човен  “Запоріжжя”, який жодного разу не був під водою. На її ремонт і утримання з бюджету України витрачено 80 мільйонів гривень. Знаєте для чого вона потрібна? Щоб український Чорноморський флот був флотом, а не флотилією. Відповідно й командуючий флотом був повноцінним адміралом. За рахунок платників податків ці люди отримували зарплатню, весь народ сподівався, що вони стоять надійним щитом і захистом від посягань іноземних військ. Виявилось, проїдали лише кошти. 22 роки тому, прийшовши на флот з вищих навчальних закладів, вони стали адміралами, жодного разу навіть не плаваючи під водою. Один раз вони намагалися її спустити, але спрацювала “аварійка”. І стоїть цей човен прив’язаний, щоб не затонув і обергів хіба їхні пільги, звання та офіцерські оклади.

До речі,  як повідомив нашому нардепу радник одного із сенаторів США Олексій Головацький, збирається ініціативна група українців, яка оголосить голодування перед посольством Росії в США в знак протесту щодо дій Кремля в Криму.

Приємно відзначити, що кримчани не зустрічали з “хлібом-сіллю” асвабадітєлєй. Аналітики ж вважають, що дії росіян повязані з тим, що “вибити” Крим із цьогорічного туристичного сезону і перенаправити потік відпочивальників в Сочі.

Ситуація в Криму з перших уст: із 5 українських адміралів троє втекло на лікарняний

Якщо міліціонери будуть розслідувати крадіжку 14 гектарів землі, “Свобода” влаштує їм люстрацію