Якщо міліціонери будуть розслідувати крадіжку 14 гектарів землі, “Свобода” влаштує їм люстрацію

Поділитися

Вчора , в народному домі Перемога знову збирались тернополяни.
За їх дорученням мною було зареєстровано звернення в міліцію та прокуратуру з проханням відкрити кримінальне провадження по факту відчуження землі в дітей- інвалідів.
В приватній розмові правоохоронці повідомили, що  ще раніше справу районний відділ УМВС відкрив. Однак працювати “дуже важко” в зв’язку з певними проханнями Януковича-аля- Стаюри і компанії.
Шантаж простий: будеш виступати – оголосимо тобі люстрацію…
Щоб цього не відбулось, на зборах, в Перемозі , людьми прийнято рішення про звернення до депутатів ВРУ від області з проханням взяти питання на контроль, та до Тягнибока про виключення Чашки з партії.

Окремо , надійшла поки що не перевірена інформація про те, що керівник обласного пологового будинку “вже порішав” з Свободою індульгенцію для себе за кошти.
Ця особа нахиляла людей їхати на антимайдан, разом з Лукіном завалила ремонт пологового будинку. Жінки після пологів лежать в патології. Жах.

Незаперечним фактом є те, що жоден депутат , жодна комісія обласної ради не сказала жодного критичного слова. Всі чомусь мовчать.

І ще одне: по виїзду Беркуту на Київ, я подав дані на Люстраційну комісію при обласній раді в день публікації статті заявку проте, чи знав Надал про виїзд чи ні.
Відповіді жодної…
Тарас Білан, тернополянин

Про співпрацю Валентина Хоптяна та Марії Чашки

***

На тернопільському Майдані скандал: Стаюра і Чашка вводять цензуру!

***

На тернопільському Майдані скандал: Стаюра і Чашка вводять цензуру!

***

До Тернополя повернувся Янукович!

***

Як депутати організували земельну аферу в Петриках на 7 мільйонів доларів

***

У Петрикові,під Тернополем, пограбували калік та літніх людей

***

Невже депутати Тернопільської облради пограбують Петриківський обласний комунальний дитячий будинок-інтернат? (фото, відеорепортаж)

Адмірали українського флоту, які втекли на лікарняний, лікуються активно коньяком

Кличко закликав українців не піддаватися Росії