Бюджет Тернопільщини-2014 мовою жахливих цифр

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” повідомляла про кумедні бюджетні читання, які організували в облраді.

Проте, що його слухали різноманітні диваки, які опустили громадські слухання нижче плінтуса говорити не приходиться. Висновок з нього єдиний: наших тупеньких патріотів підтримує ось така неосвічена маса. Фахівці, які були присутні, попросили окремо зробити слухання, щоб їм не заважали ідіотськими запитаннями про торгово-розважальний комплекс “Подоляни”

Доповідав «Про проект бюджету на 2014 рік» директор департаменту фінансів Степан Скибиляк. Для усіх бажаючих ознайомитись з доповіддю радимо прослухати відеозапис.

Видатки по галузях області зросли на 9%. Туди входить освіта, культура, охорона здоров’я тощо.

Проте, 91% надходжень до обласного бюджету податок від виплати заробітної плати. Про який бізнес можна говорити в нашому краї? Банківську справу? Промисловість чи аграрний сектор??? Якщо хтось має ілюзії – послухайте уважно доповідь. Перерозподіляти крохи бюджету – невдячна справа.

Загальний обсяг бюджету Тернопільської області без субвенцій, дотацій зі столиці становить 261 мільйон гривень, з них 237 млн. гривень – податок з фізичних осіб). Друга дохідна стаття – плата за ліцензії -14 мільйонів гривень. І плата за використання природних ресурсів збирає 6,6 млн. гривень.

А тепер найцікавіше: з субвенціями, дотаціями бюджет Тернопільської області становить трохи більше 5 мільярдів гривень.






Бюджетна комедія на Тернопільщині: Оскара! Оскара!

Видано нову книжку Андрія Любки “Спати з жінками”

0

Українці Гонконгу пікетували Консульство Російської Федерації