Чому у Тернополі не користуються послугами “червоного” мобільного оператора?

Поділитися

Оператор мобільного зв’язку «МТС Україна»  оголосила рейтинг українських областей, мешканці яких найактивніше користувались мобільним доступом в інтернет у грудні 2013 – лютому 2014 року.

Жодної західноукраїнської області не має у рейтингу, оскільки справжні патріоти не підтримують фінансово платників податків армії-агресора.

За результатами зимової активності абонентів у мережі Інтернет, МТС склав інтернет-рейтинг областей України. Найактивнішими користувачами мобільного інтернету цієї зими стали мешканці Дніпропетровська і Дніпропетровської області. За допомогою мобільних пристроїв інтернет-користувач в мережі МТС у Дніпропетровській області за місяць завантажує в середньому 205 МБ інформації. На другому місці користувачі Кіровоградщини – 182 МБ, від яких не сильно відстають абоненти з Полтави та Вінниці – 168 та 165 МБ у середньому на одного абонента в місяць.

 

Рейтинг складено на основі даних про інтернет-трафік, згенерований абонентами, які хоча б раз на місяць користувались мобільним інтернетом у вказаний період.

 

Число активних користувачів мобільного інтернету МТС на кінець 2013 р. перевищило 6 млн. чол., а кількість смартфонів, зареєстрованих в мережі МТС, наблизилася до 5 млн. Таким чином, рівень проникнення смартфонів у 2013 році у мережі оператора склав 21%. Обсяг трафіку, переданий в мережі МТС у 2013 році, склав 11 700 ТБ, це рекордний показник для українського ринку.

Как выбрать подгузники для детей

Карпатские мольфары: Крым вернется в Украину