Депутатам Верховної ради від Тернопільщини

Поділитися

Шановні депутати Верховної ради від Тернопільщини!

Громада краю обурена тим, що Ви, ті, які самі не пройшли люстрацію, насаджуєте нам в області людей на різні посади. Ходять чутки про хабарі в сотні тисяч доларів. Скажіть: чим Ви кращі від попередників?

Враховуючи те , що нормальною Європейською практикою є проведення люстрації, пропоную Вам , як політикам, які підтримують Європейські цінності та прагнення Українського народу до Європейського майбутнього, почати люстраційні процеси з себе.

Для цього , просимо Вас надати Громадському люстраційному комітету Тернополя та оприлюднити в ЗМІ:

1. Звіт про проведену роботу у Верховній раді , а також конкретні факти щодо результатів Вашої діяльності на благо громади Тернопільщини.

2. Звіт про Ваші фінансові доходи , витрати , матеріальні статки (рухоме та нерухоме майно), в тому числі оформлене на найближчих родичів.

3. Відповідь на запитання : Чи влаштовували Ви на державні посади людей які мають з Вами родинні зв’язки.

4. Чи давали Ви подання, згоду на призначення, на посади, в державні структури, в межах Тернопільської області осіб, які не пройшли люстрацію Тернопільского Майдану.

5. Звіт (поденно) про вашу участь на Київському та Тернопільскому Майданах.

6. У випадку неподання інформації (до 12. 03.2014р.)залишаємо за собою право, разом з громадськістю провести розслідування, з опублікуванням результатів, в ЗМІ .

 

З повагою,

Голова Тернопільської обласної

громадської організації

«Тернопільські підсумки» ____________ Білан Т.Б.

Що буде з Кримом і Україною? Пророцтво Андрія Іларіонова

Тітушки мера Тернополя потрощили і викрали палатку страйкарів