Головний лісник області Попадинець визнав, що перечекав весь Майдан у себе в кабінеті

Поділитися

Начальник управління Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Попадинець за весь час революційного протистояння лише відсиджувався у своєму кріслі і зі сторони спостерігав за подіями, коли вбивали та калічили сотні українців на київському Майдані. Про це він розповів громадських активістам. Зокрема, один із керівників Штабу національного спротиву Віктор Мартинюк кілька разів запитав, яким саме способом пан Попадинець намагався допомогти побороти злочинний режим Віктор Януковича в Україні та Валентина Хоптяна на Тернопіллі.

«Ніхто не знав як закінчиться революційні події в Україні, – сказав Ігорю Попадинцю Віктор Мартинюк. – Ми всі ризикували та зазнавали тиску. На щастя, обійшлося без жертв, без побиття та арештів. Правда з цілою серією кримінальних проваджень. Але розкажіть про свій власний внесок? Чим ви підтримали народ?».

Ігор Попадинець на це відповів, що вони були всі на своїх робочих місцях.

«Цим самим ви просто підтримували режим. Адже саме держслужбовці були тим стержнем системи Януковича», – зауважив на це Віктор Мартинюк.

На що Ігор Попадинець відповів, що йому вказівок підтримувати ніхто не давав. «Ніхто мені не давав жодних вказівок підтримувати жодні Автомайдани та ще якісь збори. І я нікому таких розпоряджень не давав».

Громадський активіст дійшов до висновку, що головний лісник області лиш тихенько пересиджувався у своєму кабінеті.

Керманич всіх лісників згадав, що він допоміг кількома тисячами родини загиблих. «Можливо, якщо би ви висловили свою підтримку до того, то б і ніхто не загинув», – запелював на це Віктор Матринюк.

Свободівський аншлаг на свободівській антрепризі, яку проігнорували тернополяни

“Комунальному Майдану” грозять криміналом