Свободівський аншлаг на свободівській антрепризі, яку проігнорували тернополяни

Поділитися

Вчора тернопільський “Березіль” вперше побачив  таку велечезну кількість членів партії “Свобода”,  відколи тягнибоківці при владі в нашій області. На початку монголо-татарського свободівського завоювання обласної ради, коли Олексій Кайда вийшов на сцену обласного театру, тримаючи руку в кишені споднів, заявив, “ми тут сходи відремонтували, то вже маємо право виступати”, театрали зрозуміли з ким мають справу.

За чотири наступних роки на мистецьких заходах Тернопільщини не збиралося більше 5 свободівців. Та про що говорити, якщо на шевченківських читаннях, лідери Свободи читали вірші Кобзаря з папірця… Політична босота вміє хіба прапорами розмахувати і смолоскипи носити на замовлення Клюєва.

Вчора у Тернополі мали вразити публіку Бенюк і Хостікоєв “Люксом для іноземців”. Проте, після мордобою Бенюка з керівником Першого національного, інтелігентна публіка файного міста відмовилась йти до Березолю. Щоб врятувати ситуацію, квитки на нардепа-драчуна викупила партія “Свобода”. За які кошти -невідомо. Сподіваємось, не Майдану. Адже досі тернополяни переповідають пропозицію Марії Чашки у який банк ставити майже мільйон гривень залишку коштів: ахметівський, Фірташа чи “патрійота” Коломойського.

Головною проблемою “Свободи” було заповнити порожній зал. Залучили для цього депутатів усіх рівнів.

Схожу ситуацію пережив мер Тернополя Сергій Надал, коли на річницю його правління не прийшов на благодійний аукціон продажу вишиванок жоден тернополянин. Начальник управління культури звинуватив на прес-конференції тернополян. Мовляв, не патріотичні у нас краяни. Проте, ці слова через два роки спростував Майдан. Вчора ж, тернополяни знову “проголосували ногами і гривнею”, відмовившись купувати квитки на виставу Бенюка.

Напевно, свободівцям пора робити висновки. .. Звісно, якщо вони на таке здатні…

Партія “Свобода” розпочала “зачистку” компрометуючого відео

***

Партія ”Свобода” кидає виклик Небесній сотні

 

Депозиты для физических лиц

Головний лісник області Попадинець визнав, що перечекав весь Майдан у себе в кабінеті