Люстраційний скандал у Тернополі: депутат від “Свободи” пригрозив судом

Поділитися

Це я “регіонал”?

Я ніколи не жалкував про часи, які присвятив ВО “Свобода” у Тернополі. Я вважаю себе людиною, яка, не вступаючи в лави партії, ідейно боролась за справедливість і національну свідомість. Я перестав підтримувати ВО “Свобода” у 2006-му році, коли ця політична сила вперше виборола місця в міській раді. Я був зі “Свободою” до перемоги.

Я б і не згадував про цей проміжок часу, оскільки хотів залишитись знайомим, або ж другом тих людей, з якими ми прагнули змін. Але більшість тих, кому я свого часу допоміг, після приходу до влади змінили своє ставлення до мене. Просто я став їм більше не потрібним.

Чи ж Ви досі думаєте, що громадський діяч Андрій Любецький з’явився просто так – “сам собою”?

Школа “Свободи” дала мені усе те, що я зараз вмію – організовувати людей, спілкуватись з ними, зрештою я провів не один вдалий пікет, у тому числі і міської ради.

Хтось активно просував думку, що я – “проект Партії Регіонів”, такий собі тернопільський “тітушка”. Загадкою залишалось лише те, з якої причини я завжди стояв за тернополян горою.

Відео з вимогами громади перед тернопільською “владою”:

Нарешті людина, яка на кожних виборах (2010-го року на виборах міського голови, 2013-го на виборах до міської ради) розповідала про мою “регіональність” показала своє лице. Людина, яку я ніколи не ображав і вважав своїм другом.

На той момент, коли “Свобода” лише починала свій шлях, ця людина була в партії “Наша Україна”. Зрештою, саме епізод, коли Юрій Фартушняк, будучи депутатом міської ради, заходив навідати мене в тодішній штаб молодої “Свободи”, і став причиною його наміру судитись зі мною.

Тож Юрій Фартушняк спростовує будь-яке своє відношення до партії “Наша Україна”, а саме: роботу у фракції даної партії, участь у виборах по списку даної партії, що і має бути предметом судового позову. І, якщо я не спростую своїх слів, він подасть на мене до суду. Спростовувати свої слова я не маю причин, адже навіть в Інтернеті є достатньо інформації про роботу Юрія Фартушняка в партії “Наша Україна”. Якщо цей позов буде поданий, я своєю чергою подам позов до суду за слова Юрія про моє відношення до Валентина Хоптяна.

Якщо когось цікавить моя партійність, то повідомляю: з 2006-го року я – голова партійної організації “Інформаційна Україна”, головою якої на той час був відомий бізнесмен у сфері комп’ютерних технологій Андрій Колодюк. Так, я інженер, а політика стала для мене тим захопленням, якому я присвячую весь свій час.

З повагою, Андрій Любецький.

Плачучи, я ще інтерв’ю не брала

Чергова дурниця з тернопільської люстрації