Міському голові Тернополя Надалу пропонують перестати жувати соплі

Поділитися

  Надсилаю також пропозиції по реальній допомозі корвету Тернопіль U-209. Прошу підтримати.

В черговий раз читаю статті про те, що наш корвет Тернопіль оточили, не вистачає їжі та води. Якісь недолугі коментарі нашого міського голови ні про що. Повна бездіяльність. Одні слова.
Як відповідальний за корвет Тернопіль U-209 (2006-2010р.) від м.Тернополя пропоную:
1. Міському голові Тернополя :Перестати жувати соплі, і зайнятись пошуком реальних шляхів допомоги нашим морякам.- відповідальний : Надал С.В.
2. 06.03.2014р. через представників Тернопільського воєнкомату звернутись до командира U-209 (Тернопіль) з проханням: надати 2-3 номери телефонів на які під зав’язку поповнити кошти для зв’язку мобільних телефонів команди. (з цих номерів команді гроші вони порозподіляють самі). – відповідальні : представник військомату, Білан Т.Б.
3. Звернутись до знайомих в м.Севастополі з проханням налагодити підвезення водним шляхом продуктів, води, цигарок морякам – відповідальний : всі жителі міста Тернополя, в кого є знайомі в Севастополі та Криму.
4. Провести перемовини з Червоним Хрестом на предмет передачі через його канали самого необхідного морякам, під виглядом гуманітарної допомоги. Відповідальний : Білан Т.Б.
5. З числа військовозобов’язаних (добровольців) , на безоплатній основі сформувати групу , забезпечити її приміщенням для отримання від Тернополян допомоги для наших вояків в Криму. Оприлюднити чіткий список необхідного. Відповідальний : військовий комісаріат, при потребі Тарас Білан ТОГО «Тернопільські підсумки».
6. Організувати молебень за матерів хлопців, що зараз несуть службу в Українській армії. Відповідальний : Білан Т.Б., представники Українських церков.
7. Проінформувати Матерів хлопців, що несуть службу, та Тернополян про те, що 8 березня о 17.00 на площі м.Тернополя відбудеться спільний молебень за Матерів та Українську армію. Відповідальний : ЗМІ м.Тернополя.
8. Звернутись до обласного та міського військових комісаріатів, з проханням запросити Матерів Українських героїв: 08.03.2014р. на 17.00год. на Театральний майдан Тернополя. Відповідальний : Військовий комісаріат, при потребі Білан Т.Б.
9. В присутності громади Тернополя висловити подяку Матерям та низько вклонитись від імені держави Україна за виховання справжніх патріотів держави. Спільно помолитись. Відповідальний : громада Тернополя

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

 

Кандидат в мери Тернополя, який елементарно перемагає Надала на виборах, звернувся до тернополян

Добрі чи (та) (але) слабохарактерні: потрібні сполучники та розділові знаки оберіть самі

США вводить військово-морські сили в Чорне море