Піаніст Майдану заграє в Тернополі 8 березня на Театральному майдані

Поділитися

ПІАНІСТ МАЙДАНУ – PIANO EXTREMIST – ГРАТИМЕ В ТЕРНОПОЛІ

 Піаніст Майдану, якого в народі охрестили  «Piano екстремістом», в рамках туру містами України на підтримку Майдану приїде до Тернополя. В нашому місті виступ музиканта відбудеться 8 березня о 16:00 на Театральному майдані.

 Piano Extremist – хлопець на ім’я Богдан, що підтримував Євромайдан ще з листопада, спершу був волонтером в КМДА, згодом став популярним завдяки своїй грі на «революційному фортепіано» – символі Майдану. На першому відео, що з’явилося в мережі і зібрало вже понад 500 тисяч переглядів, піаніст-екстреміст грає композицію «Atlantique Nord» Яна Тірсена , а наступне відео, де Богдан грає в Українському домі після штурму, принесло музиканту справжню популярність.

З 7 по 12 березня Піаніст Майдану вирушає в тур містами Західної України на підтримку руху Майдану та боротьби України за свободу, незалежність та цілісність, аби надихати людей, нагадуючи, що попереду нас чекають великі справи. Гратиме Богдан на центральних площах, вулицях, скверах, біля державних закладів. За словами музиканта, він не хоче виступати в закритих приміщеннях, пояснюючи це тим, що люди мають бути вільними у своєму виборі і бажанні чути музику свободи.

 Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до акції!

Майдан шукає вбивцю кременчанина Сашка Капіноса

Звернення ЄвромайданSOS щодо ситуації в Криму