Стали відомі три головні версії вбивства Сашка Білого

Поділитися

Міліція розглядає, як головну – бандитські розборки, хоча зараз будуть нав”язуватися ще дві політичні версії

Головна міліцейська версія – бандитські розборки. Вона безумовно має право на існування, зважаючи на те, що Олександр Музичко (Саша Білий) був відомою людиною в певних колах.

Серед головних “неформальних” версій, про які сьогодні активно говорять в Рівному – російський слід та інсценування вбивства силовиками. Так, за однією з версій, яка розглядається також і правоохоронцями – Білого вбили росіяни і не виключено, що це вбивство найближчим часом може взяти себе якась російська терористична організація чи проросійська терористична організація в Україні. Ця версія має один значний мінус – росіянам просто не вигідно зараз вбивати Білого, бо він, як і весь “Правий сектор” для них є прекрасним піарприводом, щоб критикувати нинішню владу, повідомляє телеканал Еспресо

Власне, для росіян більш вигідна інша версія, яку озвучив вже сьогодні вночі один із представників “Правого сектору” Ярослав Гранітний, на сайті ЧаРівне.інфо. Логіка цієї версії буде будуватися на тому, що МВС не могло закрити “Робін Гуда” з Рівного, а тому прийняло рішення його ліквідувати.

Судячи з усього, ця версія та її відгалуження (війни між майданівською мафією) може стати однією із головних для російських та проросійських ЗМІ. Там буде показана картинка “розборок на Майдані”,  коли одні парамілітарні угрупування воюють з іншими, роблячи з себе Робін Гудів.

Для того, щоб нейтралізувати цей сценарій МВС та СБУ мають в найкоротший термін знайти вбивцю. В іншому випадку вже зараз можна прогнозувати, що “Правий сектор” не захоче активно співпрацювати з правоохорнцями, а займеться асиметричними ходами. І найгірше, що може бути – це спроби самосудів та пошуку умовно винних зі сторони радикалів. Власне такий сценарій найбільше вигідний росіянам та проросійським силам.

Меру Талліна можуть висловити недовіру за поїздку на Олімпіаду в Сочі

Сьогодні у Великій Березовиці збори громади села