Сьогодні у Великій Березовиці збори громади села

Поділитися

25 березня 2014 року о 17 годині біля нової  селищної ради (біля церкви Володимира і Ольги, по вул Микулинецька) відбудуться збори громади села Велика Березовиця, місцевої влади, забудовників. Організатори зібрання запрошують також журналістів.

23 березня 2014 року  на мікрорайоні Індустріальний , що в районі церкви Володимира і Ольги, в с.В.Березовиця, відбулись збори громади з питання приєднання багатоповерхових будинків до водогону з лісу.

Справа в тому, що на протязі останніх десятків років місцева влада безвідповідально  роздавала дозвола на будівництво новим забудовникам. Час пройшов, виріс масив небачених розмірів.

А Нині прийшов час розплачуватись за це: в даному мікрорайоні катастрофічно БРАКУЄ ВОДИ!

Варто зауважити, що станом на сьогодні є багатоповерхівки, які:

– під’єднані до водопостачання незаконно;

– не під’єднані до водопостачання , а очікують;

– ті,які будуть претендувати на під’єднання до водогону.

Більше того: на черзі стоїть: будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення ПАТ Березовицький комбінат«Будіндустрія».

До цього слід додати , що мікрорайон, на якому розташовані багатоповерхівки-старожили, також ледь забезпечені водою у зв’язку з старим оснащенням водогінної системи, в жахливому стані требами, насосами, вже не кажучи про тиск води на верхніх поверхах. Вежа в аварійному стані, цегла розсипається.

Каналізація в катастрофічному стані!

Влада, даючи дозвола на будівництво, не задумувалась над тим, що не буде води для цих мешканців, технічні умови складались на невідомих умовах. А згідно закону, кошти від новобудов мали б іти на розвиток інфраструктури мікрорайону Індустріальний.

Вода – «ЗНАХІДКА» влади у лісі, яку хочуть прокачувати через вежу,  це- ТЕХНІЧНА ВОДА, яка НЕПРИДАТНА І НЕБЕЗПЕЧНА до споживання. Це-отрута. Це- хвороби і смерть мешканців.

Влада, щоб одним махом вирішити свої проблеми, ПЕРЕКОНУЄ НАС, ЩО ВОНА ДОБРА.

Ще є інша сторона медалі: мешканці новобудов також неодноразово (помимо коштів, вкладених у ДОЛЬОВУ участь при покупці квартир), і НЕ У МАЛИХ КІЛЬКОСТЯХ здавали ДОДАТКОВІ кошти…. Коли, комуц і скільки – ПИТАННЯ, що буде вирішуватись в інших інстанціях.А тепер їм кажуть: ПИЙТЕ ТЕХНІЧНУ ВОДУ! Незалежно від якості – основне: КІЛЬКІСТЬ!

Просимо журналістів помогти у боротьбі з людиноненависною владою, яка свідомо шкодить здоров’ю громади.

Стали відомі три головні версії вбивства Сашка Білого

Заява Тернопільського обласного штабу “Правого сектору”