У Скалаті хтось сяде до тюрми

Поділитися

Прокуратура відреагувала на порушення під час проведення тендеру та вимагає визнати недійсним договір на суму майже 5 млн. грн.

Органи прокуратури області постійно здійснюють захист фінансово-економічних інтересів держави, у тому числі щодо додержання вимог законодавства під час здійснення державних закупівель.

Зокрема, прокуратура області виявила порушення під час проведення тендеру комітетом з конкурсних торгів одного з управлінь ОДА на закупівлю за державні кошти робіт з реконструкції загальноосвітньої школи у місті Скалаті Підволочиського району. Рішення про проведення закупівлі в одного учасника прийнято з грубим порушенням закону.

За наслідками перевірки прокуратура звернулася до суду з позовом про визнання недійсними результатів процедури державної закупівлі та договору, укладеного між управлінням ОДА та будівельною фірмою, на загальну суму майже 5 мільйонів гривень.

На даний час позов прокуратури перебуває на розгляді господарського суду Тернопільської області.

Загалом, у поточному році за прокурорського втручання до бюджетів усіх рівнів відшкодовано 382 тисяч гривень, до відповідальності притягнуто 24 посадовців органів влади та місцевого самоврядування, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

0

Українці в Іспанії вимагають відкликати дипломатів

Видано нову книжку Андрія Любки “Спати з жінками”