Василя Деревляного не переобрали головою партії

Поділитися

Партія “Батьківщина” на Тернопільщині зібралась на звітно-виборчу конференцію. Як пише їхня прес-служба, захід проходив сьогодні. В порядку денному були питання: 1. Про суспільно-політичну ситуацію в Україні. 2. Про вибори делегатів на XІІ з’їзд Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» від Тернопільської обласної організації. 3. Про звернення до з’їзду Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» про підтримку висунення Юлії Володимирівни Тимошенко кандидатом в Президенти України на виборах 25 травня 2014 року. 4.Різне. Не зважаючи на те, що конференція була звітно-виборча, ані звіту, ані виборів керівництва не було.

Лише у різному, Василь Деревляний щось проморкутів про те, що йому нібито не довіряють на Тернопільщині, щось пишуть про це у ЗМІ. І тому, просить делегатів “потренуватись” : чи проголосували б за нього.

Партійці були в шоці від поставленого питання переляканим Деревляним, який був аж бурячкого кольору на писку. На пропозицію шефу відгукнулось половина делегатів. Деревляний зрозумів, що правильно зробив, що не ризикнув проводити вибори, бо програв би. У крайньому випадку, продемонстрував би, що не має переконливої більшості. Відтепер Василь Деревляний спробує переобратися аж після парламентських виборів, коли нинішні нардепи Бойко і Апостол ймовірно не стануть народними обранцями. Відомо, що наступні парламентські вибори будуть за партійними списками. У тернопільських бютівці не має сумніву, що Деревляний спробує “закопати” Апостола і Бойка у хвіст списку. Навіть “доплатить”, щоб спекатись конкурентів. Окрім того, у списку від “Батьківщини” може з’явитися колишній мер Тернополя Роман Заставний, який днями буде проведений до присяги.

У Теребовлі Майдан відкинув партійних функціонерів

Заява Бережанської Самооборони Майдану щодо формування нової місцевої влади