Як Держфінінспекція в Тернопільській області тероризувала Бучач у відділі культури, національностей, релігій і туризму

Поділитися

Фінансові інспектори у відділі культури, національностей, релігій і туризму Бучацької райдержадміністрації виявили втрати на суму більше 102 тис. гривень

Фахівцями територіального підрозділу Держфінінспекції в Тернопільській області – Монастириської міжрайонної держфінінспекції проведено ревізію фінансово-господарської діяльності відділу культури, національностей, релігій і туризму Бучацької РДА, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму понад 102 тис. гривень.

Ревізією виявлено, що районним бюджетом недоотримано доходів на загальну суму майже 78 тис. гривень, внаслідок неперерахування до бюджету коштів, які надійшли як відшкодування витрат минулих бюджетних періодів.

Також інспекторами встановлено завищення вартості отриманих послуг по оплаті за опалення та електроенергію на суму майже 9 тис. гривень, що призвело до втрат на вказану суму.

Крім того при виконанні ремонтно-будівельних робіт відділом культури зайво перераховано бюджетних коштів 2 підрядникам, якими було завищено вартість виконаних підрядних робіт на суму понад 7 тис. гривень.

Ревізією встановлено, що відділом культури проведено витрати за рахунок коштів районного бюджету, які необхідно було проводити за рахунок коштів державного бюджету, що призвело до незаконних видатків на суму 7 тис гривень.

Слід відмітити, що на даний час усунуто фінансових порушень, що призвели до втрат в загальній сумі майже 88 тис. гривень.

За недотримання законодавства з фінансових питань 4-х посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, направлено обов’язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень, ініційовано застосування фінансових санкцій щодо зупинення, призупинення операцій з бюджетними коштами та направлено попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Прес-служба Держфінінспекції

в Тернопільській області

Ти не людина – страшні рифмовані рядки про Януковича

Український гімн так файно переклали російською, що його заспівали аж в Москві