До Тернополя прилетить не лише Порошенко, але і брати Клички

Поділитися

Як уже повідомляла тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ”, завтра о 8 годині 45 хвилин в нашому аеропорту, в якому, до речі, відключено світло, прилетить один із фаворитів президентських виборів Петро Порошенко. Про програму його візиту можна довідатись тут.

Проте, до Тернополя прилетить не лише Петро Порошенко із вокальним супроводом, але й із Дюсельдорфа запланований приліт братів Кличків. Для підсилення ефекту від візиту “шоколадного олігарха”, молодший Кличко має привезти перемогу.

Як відомо, сьогодні відбудеться бій між боксерами Володимиром Кличком і австралійцем Алексом Леапаї.

Основний поєдинок боксерського вечора між Володимиром Кличком та Алексом Леапаї розпочнеться в Оберхаузені приблизно о 23-й годині суботи за київським часом.

Напередодні бою за чемпіонський титул за версією WBO відбулась процедура зважування. Австралійський боксер виявився важчим від українця на 3,3 кілограма. Ваги під ним зафіксували цифру 115,5. В той же час Володимир важить 112,2 кг.

Однією з пар, що цього вечора боксуватиме “на розігріві”, є інший українець Олександр Усик та боксер ганського походження з Німеччини Бен Нсафоа. Тут наш співвітчизник переважив свого суперника: в Усика 91 кг, у Нсафоа — 89,5.

 

У Тернополі розпочнуться бандитські розбірки у стилі 90-х?

Папа Римський подарував Яценюку золоту ручку і побажав підписати нею мирну угоду