Міжнародна організація AIESEC в Тернополі розпочала набір на програму соціальних стажувань “GlobalCitizen”

Поділитися

В наш час в Україні гостро стоїть питання щодо працевлаштування молоді. Молоді спеціалісти, закінчивши університет, стикаються з проблемою відсутності досвіду і практичних навичок роботи, а сааме це від них вимагають роботодавці.

Виникає замкнене коло, де здається неможливо отримати вищу освіту і практичний досвід одночасно і, що не менш важливо, якісно.

Та насправді при великому бажанні і мотивації можна знайти багато можливостей, серед яких стажування в компаніях, міжнародний обмін, волонтерство.

Саме це і пропонує міжнародна молодіжна організація AIESEC, яка займається організацією соціальних проектів і міжнародної програми стажувань. AIESEC складається з активних студентів та випускників, які прагнуть розвиватись особистісно і професійно, здобувати практичні навики і здійснювати позитивний вплив на суспільство.

Одним з основних продуктів, як вже згадано, є міжнародна программа стажувань “GlobalCitizen”. Ця программа розрахована на молодь 18-28 років, з хорошим знанням англійської мови, прагненням розвивати свої лідерські здібності і отримувати практичний досвід.

Програма “GlobalCitizen” являє собою участь у проекті закордонном тривалістю від 6 до 8 тижнів. Проект може бути у вигляді мовної школи для студентів, роботи з дітьми, покращення рівня їх англійської мови, культурної обізнаності, усвідомленості проблем наявних в тій чи іншій країні.

Під час проекту Ви будете працювати в команді, яка складатиметься з представників різних країн світу. Тому це чудова можливість не тільки значно покращити рівень англійської мови, але й розширити мережу своїх контактів, збільшити кругозір і перейняти досвідвід інших культур і національностей.

Окрім того у вас буде чудова можливість розвинути свої “publicspeaking” та комунікативні навички, навчитись краще пристосовуватись та знаходити вихід з будь-яких ситуацій.

Отож, якщо Ви прагнете здобути практиний досвід, розвиватись та допомагати розвиватись іншим, приймайте участь в міжнародній програмі стажувань “GlobalCitizen”.

Ця подорож стане не тільки практичним додатком до Вашого навчання, але й неймовірним досвідом з незабутніми враженнями, новими знайомствами, пригодами і моментами, які змінять Ваше життя назавжди.

Пропонуємо вам дізнатися більше про програму та її особливості тут: http://www.te.aiesec.ua/uk/exchange/InternationalExchangeProgram

За кожний взятий на Тернопільщині хабар відповідають Кайда і Деревляний

0

У Монастириську на Юлію Тимошенко прийшло подивитись 300 чоловік