Пограбування століття, або Як легально вкрасти приміщення першої міської поліклініки

Поділитися

В нашому місті об’єми зникнення парків ( щезло за останні з3 роки – 25га.), доведення до банкруцтва підприємств громади, стали настільки поширеним, можна сказати щоденним явищем, що вже навіть дивуватись не доводиться.

На адресу Тернопільського громадського люстраційного комітету надійшла інформація про те, що приміщення 1-шої міської поліклініки (по вул. Острозького) хочуть приватизувати. Труднощі в тому, що це є цілісний майновий комплекс з медичним призначенням.

Та такі дрібниці керівника закладу пана Чайківського, та його шефа – терориста № 1 Тарнополя – Усами Бен- Надала не зупиняють.

Першим кроком є затіяний грандіозний ремонт. Після славетної реконструкції в приміщенні поліклініки з’явилось представництво Єдиного дозвільного вікна, та ряд приміщень передано приватникам в оренду.

Рентген кабінет перенесено в необлаштоване приміщення. Фактично, при роботі апарату, опромінюються люди, що знаходяться в коридорах першого повеху. А також ті перехожі, що проходять поряд по вулиці.

Та такі дрібниці, як здоров’я тернополян, нікого не цікавлять. Основне вигідно продати майно, що належить, а в думці міського керівництва НЕЛЕЖАЛО, громаді Тернополя.

Ви скажете, що це неможливо, та насправді реально. Після певних маніпуляції з кімнатами, їх переобладнанням, будуть порушені вимоги до приміщення поліклініки в цілому. Чергова перевірка Міністерства охорони здоров’я винесе невтішний для закладу вердикт : в якості поліклініки використовувати приміщення не рекомендовано.

Людей переведуть в другу та третю лікарні, а приміщення В ЦЕНТРІ , з успіхом розпродадуть.

Розуміючи, що документально підтвердити цю оборудку досить складно, ми вирішили почати з маленького, а саме з порушення норм при роботі з радіоактивними матеріалами, та по факту опромінення людей.

З цього приводу в усі можливі інстанції направлено звернення. Бен – Надал, мав би звільнити з роботи за ці порушення пана Чайківського (наказ Міністерства охорони здоров’я № 294 від 06.06.2007р.). Та чи він це зробить?

Давайте почекаємо місяць (час розгляду офіційного звернення) і побачимо чи Бен – Надал в долі чи ні.

Якщо в долі , доведеться чикати ще довгих півтора року. Адже саме в 2015р. офіційно закінчується час царювання терориста № 1 Тернополя Усами Бен- Н….

Голова Тернопільської обласної

громадської організації

«Тернопільські підсумки» Білан Т.Б.

Український камікадзе під час революції гідності дав перцю беркутам

Скандал: на Майдані вигнали “опозицію”