Поки в облраді чубляться, у Заліщицькому обласному комунальному дитячому санаторії дерибанять

Поділитися

Фінансові інспектори у Заліщицькому обласному комунальному дитячому санаторію виявили втрат на суму понад 158 тис. гривень

Фахівцями Держфінінспекції в Тернопільській області проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Заліщицького обласного комунального дитячого санаторію, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму більше 158 тис. гривень.

В ході ревізії виявлено, що за рахунок коштів загального фонду оплачено вартість електроенергії спожитої при наданні платних послуг на суму майже 96 тис. гривень.

Інспектори також виявили нестачу товарно-матеріальних цінностей, а саме твердого палива на загальну суму майже 41 тис. гривень.

Також виявлено, що установа оплатила за не спожиті послуги по газопостачанню, на загальну суму майже 19 тис. гривень, що призвело до втрат на вказану суму.

За недотримання законодавства з фінансових питань 3 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, направлено обов’язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень, застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Прес-служба Держфінінспекції

в Тернопільській області

На Тернопільщині обкрадають сиріт!

Російське телебачення отримає сьогодні “картинку” з Тернополя?