Руслана покидає Майдан і вирішила повернутися в шоу-бізнес

Поділитися

Популярна українська співачка Руслана, яка чотири місяці провела в центрі революційних подій на київсьокму Майдані,вирішила відновити музичну кар’єру. Про це вона написала на свої сторінці в соціальній мережі, передає УНН.

“Я на чотири місяці покинула всі свої справи, музику, концерти, заплановану заздалегідь діяльність… Ми планували до 10-річчя перемоги на “Євробаченні” і проекту “Дикі танці” зробити великий тур… Тепер через останні події деякі плани неможливі… Я однозначно залишаюсь активною у всіх найважливіших питаннях щодо долі своєї країни, але я не планувала залишати музику і сцену. Це — моє життя, це — моя робота, це — моє повітря. Крім того, вибори — це вже абсолютно інша історія. Наскільки я буду активна у громадських ініціативах, покаже час”, — написала співачка.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, під час останніх революційних подій в Києві Руслана брала активну участь у політичному і громадському житті країни. Для того, щоб донести до впливових політиків бажання мітингувальників бути в Євросоюзі, артистка відвідала кілька зарубіжних міст. За активну життєву позицію державний департамент США відзначив її спеціальною міжнародною нагородою.

“Правий сектор” попросив вибачення за помилковий заклик до знесення барикад на Майдані Незалежності

Футболісти “Дніпра” розмістилися в Алушті, оскільки не знайшлося місць в готелях Сімферополя