За кермом іномарки впіймали п’яного прокурора Теребовлянського району

Поділитися

Як повідомив вчора ввечері тернопільську інтернет-газету “ПРО ВСЕ” керівник “Дорожнього контролю” в нашому краї Віталій Крутиголова, автомайданівці разом з працівниками ДАЇ впіймали п’яного прокурора Теребовлянського району Вадима Миронова. Сталася ця пригода біля ресторану “Пролісок”. Ледве рухаючи язиком, прокурор своїми неконтрольованими руками-ногами , придуркуватою мімікою, жестами, мовою-белькотінням,  і взагалі противним видом та жахливим смородом алкоголю в білій іномарці “Тайота” демонстрував, що п’яний, мов чіп. Проте, Вадим Миронов не був хворий на “пшонку головного мозку” і тому чемно зі всіма звинуваченнями погодився. Будучи “п’яним в двері”, він дав добро пройти експертизу в обласному психоневрологічному диспансері. Поки його доправили  до медичного закладу,  в голові високопосадовця “провітрилось” і він почав “рішати проблему”. Проте, не вийшло. На повідомлення автомайданівців з’їхались журналісти.  І вони стали свідками, як в 22 годині 30 хвилин до наркодиспансеру завітав головний ДАЇшник області Митрофайло. Саме той, якого так активно сватали на головного міліціянта Тернопільщини свободівці. Оцінивши ситуацію, Митрофайло зрозумів, що нічого з цього не вийде. На випередження закидів міліції звідки ви знаєте, що хотів зробити Митрофайло, запитуємо: чи до кожного затриманого виїжджає головний даїшник області?

Явно недооцінив сили і знання самооборонівців якийсь чувак на коричневій іномарці. Спочатку він представився журналістом. Коли ж не зумів пред’явити посвідчення, пробував домовитись за ВАДІМА. Його тут же хотіли затримати автомайданівці. Проте, захисник п’яного прокурора, кинув свою іномарку, і накивав п’ятами.

За цей час “роздуплився” п’яний прокурор.   Він вже одягнув піджак на голову і відмовлявся спілкуватися з автомайданівцями і пресою. Більше того, згадавши про закони, прокурор заперечив своє бажання проходити експертизу, визнавши, що п’яний. Даїшники виписали відповідний протокол. Прокурору “світить в суді” штраф від 3 до 6 тисяч гривень. Можливо, отримає догану чи втратить премію в зарплаті. Хоча, який прокурор живе із зарплати? ((( І їздять прокурори п’яні, бо змушені в неофіційній обстановці домовлятися “для рєшєнія проблєм в справах”.

Найбільше, що загрожує прокурору Теребовлянського району Вадиму Миронову, що його звільнять з роботи. Це, за умови, якщо він не в команді нового обласного прокурора або  крісло Миронова вже продали іншому.

Відпустили прокурора додому завдяки сину, який приїхав до медичного закладу. Хлопець знайшов в іномарці батька, яка куплена явно не за зарплату, довіреність на водіння авто, продемонстрував права. Підстав затримувати прокурора даїшники з автомайданівцями вже не мали.

У той час до психовнерологічного диспансеру на експертизу привезли якогось аж обпісяного водія на ношах. Простий шофер вже не цікавив  Митрофайла…










prokyror_0001_новый размер

Тойота прокурора
Тойота прокурора

prokyror_0007_новый размер
prokyror_0010_новый размер

Головний даїшник Тернопільщини Митрофайло (у коричневій шкірянці) приїхав також. Для контролю чи...?
Головний даїшник Тернопільщини Митрофайло (у коричневій шкірянці) приїхав також. Для контролю чи…?

Власник цього авто хотів
Власник цього авто хотів “врятувати прокурора”

Прокурору Вадіку вже соромно. Фотосесії не хоче
Прокурору Вадіку вже соромно. Фотосесії не хоче

Ще один водій під мухою
Ще один водій під мухою

prokyror_0024_новый размер
Прокурор почав спілкуватися з ДАЇ
Прокурор почав спілкуватися з ДАЇ

Прокурор Теребовлянського району Вадим Миронов у всій
Прокурор Теребовлянського району Вадим Миронов у всій “красі”

Активісти самооборони підписують протокол
Активісти самооборони підписують протокол

Виручив прокурора син
Виручив прокурора син

prokyror_0039_новый размер
Пошук документів, щоб вивести
Пошук документів, щоб вивести “прокурорську тушу”

МАВР МАТРИФАЙЛО ХОЧ І НЕ ЗРОБИВ СВОЄЇ СПРАВИ, АЛЕ ЗА КЛАСИКОЮ, МАВР ПІШОВ...
МАВР МАТРИФАЙЛО ХОЧ І НЕ ЗРОБИВ СВОЄЇ СПРАВИ, АЛЕ ЗА КЛАСИКОЮ, МАВР ПІШОВ…

Тернопільські громадські організації просять сформувати нову громадську раду при УМВСУ в області

Прокурор району на Тернопільщині , який керував автомобілем у нетверезому стані, буде звільнений з роботи