Прокурор району на Тернопільщині , який керував автомобілем у нетверезому стані, буде звільнений з роботи

Поділитися

Прокурор Тернопільської області Юрій Гулкевич надіслав подання на ім‘я виконувача обов‘язків Генерального прокурора України Олега Махніцького про звільнення прокурора Теребовлянського району Вадима Миронова з займаної посади та органів прокуратури.

Перевіркою з‘ясовано, що 4 квітня близько 21 години по вул.Микулинецькій у м.Тернополі інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Тойота кемрі», за кермом якого у стані алкогольного сп‘яніння перебував прокурор Теребовлянського району. Стосовно Вадима Миронова складений протокол про адміністративне правопорушення.

Прокурор області принципово відреагував на факт неправомірної поведінки прокурора району. 5 квітня 2014 року відповідне подання про звільнення Вадима Миронова за вчинення проступку, який порочить його як працівника прокуратури та є несумісним з подальшим перебуванням його в органах прокуратури, скероване на ім‘я виконувача обов‘язків Генерального прокурора.

За словами прокурора області, у випадку вчинення будь-якого правопорушення кожен працівник отримає жорстку та принципову оцінку за свої дії, незалежно від займаної посади чи звання .

Прес-служба прокуратури області

За кермом іномарки впіймали п’яного прокурора Теребовлянського району

За кермом іномарки впіймали п’яного прокурора Теребовлянського району

Прибиральники приватної структури більше засмічують Тернопіль, ніж чистять