Замість допомогти футболу, в Тернопільській облраді зіпсували папір

Поділитися

24 квітня Тернопільська обласна федерація футболу звернулася до губернатора і голови обласної ради допомогти з проблемами, оскільки може не стартувати чемпіонат області. Замість відзвітувати нині, що вдалося зробити, колишній підлеглий Мариновського нині оприлюднив “зіпсутий папір”. На тій бумажці Хомінець звертається до громадськості. І все… Як мовиться, приїхали. Сиротюк наразі мовчить (((

ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛАСНА ФЕДЕРАЦІЯ

Всеукраїнської спортивної громадської організації

«ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ УКРАЇНИ»

46002 м.Тернопіль, вул.С.Бандери 5 тeл/факс (035)25-66-09

електронна адреса ternopil@ffu.org.ua

Шановний Олеже Мирославовичу!

Шановний Василю Петровичу!

24 квітня 2014 року відбулося розширене засідання виконавчого комітету Тернопільської обласної Федерації футболу за участю голів районних Федерацій футболу, представників команд учасників обласного Чемпіонату , засобів масової інформації та інших громадських організацій.

За підсумками засідання футбольна громадськість краю висунула серйозне занепокоєння можливим зривом Чемпіонату області з футболу.

Більшість представників районних команд акцентували увагу на тому, що практично у всіх районах владні структури самоусунулися від підтримки аматорського футболу. Команди не мають найменшої фінансової допомоги.

Неодноразові звернення Федерації футболу області не отримали належної підтримки.

Тому вважаємо за доцільне терміново,протягом найближчого тижня, провести традиційну, щорічну зустріч керівництва області, районних, міських та селищних голів з керівниками районних Федерацій футболу та представниками команд – учасниць Чемпіонату.

Інакше старт Чемпіонату області з футболу запланований на 11 травня 2014 року буде зірваний і десятки тисяч вболівальників будуть позбавлені футбольного свята.

Розраховуємо на Ваше розуміння та підтримку.

З повагою

Голова Тернопільської

обласної Федерації футболу

Віце – президент ФФУ В.М. МАРИНОВСЬКИЙ

Старт чемпіонату Тернопільської області з футболу на межі зриву?

У Теребовлянській прокуратурі працюватимуть лише “трєзвінікі”?

Поки мер Тернополя готується до замаху, люди перекрили дорогу на Текстильній