Заступником губернатора Тернопільщини буде письменниця

Поділитися

І “жар-птицю” кинули у клітку

Якщо говорити точніше – письменниця Наталя Михно. Про це дізналась інтернет-газета “ПРО ВСЕ” з поінформованих джерел. Підтвердження чи спростування даній інформації в місцевому УДАРі ми не отримали.

Як відомо, за квотою УДАРу, так-так, за такою ганебною практикою, за яку точно не стояв Майдан, сформована влада в Україні і на Тернопільщині зокрема. Спочатку партія “Свобода” чомусь вирішила, що керівником виконавчої гілки влади нашої області має бути їхній однопартієць. У столиці не зважали на Майдан, а бігом зайнялись дерибаном посад. На це погодились інші діячі, взявши на відкуп “жирніші” регіони. До нас призначили хоч і свого кадра – Олега Сиротюка, але за місяць усі побачили, що він ні кує, ні меле. Вся область не знає як реагувати на таку ганьбу: коли ще Олег Сиротюк відмовчувався, то виглядав доволі мудрим керівником. Сьогодні, ж у час прийняття оперативних рішень, він виглядає ніяким. А нещодавно Сиротюк по обласному радіо переконував усіх у банальних істинах: нова влада буде радитись обов’язково з науковцями: у сфері медицини з фахівцями медичного університету, фінансових питань – економічного університету і т.д. Після зустрічі губернатора викладачі “вузу Ющенка” зрозуміли плінтусовий рівень їхнього закладу, з якого вийшов ось такий відмінник, який ще й закінчив аспірантуру.

-А що ви хочете в діяча, у якого лише два дні професійного трудового стажу в банку,- днями поділилась враженнями   від нової влади з журналістом “ПРО ВСЕ”  досвідчений політик.
Інтелігенція Тернополя досі відчуває себе кинутою владою. Люди досі запитують: чому на Майдані не було повідомлено: чи підтримають тернополяни кандидатуру Олега Сиротюка? Чому тодішній нардеп мовчав? Чому хоч по телефону голосного зв’язку не повідомив Майдан? На початку березня він прийшов вже призначеним столицею. Правда, вже мав сміливість запропонувати команду, частину з якої засвистали тернополяни.  Замість Ростислава Левчука, який очолює міський відділ охорони здоров’я, нині спробує свої сили Наталка Михно. Правда, представляти Майдану її ніхто не буде, оскільки люди вже не вірять владі і навіть у неділю не приходять на “театралку”.

Можливо, Наталка Михно навчить Сиротюка ставити КОЖНЕ розпорядження голови облдержадміністрації на офіційний сайт, вижене зі свого кабінету Маруську Чашку із зошитом, через який “формується черга” до губернатора, припинить дебільну практику “примусівки” у висвітленні діяльності влади обласним державним телебаченням, облрадіо і газетою “Свобода”.

 

Як у Тернополі прикрились Шевченком, щоб представити нову владу (відео)

***

Правда про найскандальніше призначення на Тернопільщині з перших уст

***

Останнє віче “Свободи” у Тернополі?


Мер Тернополя прочитає лекцію про історію на “Єлисейських полях”

Адміністрація спільноти “Від Тарнополя до Тернополя” обслуговує інтереси мера?!