Заява Бережанської Самооборони Майдану щодо ситуації, яка склалася із земельними ділянками в урочищі “Вулиця Сонячна”

Поділитися

В штаб Бережанської Самооборони Майдану надійшли десятки звернень від жителів м. Бережани, які понад 20 років користувалися земельними наділами в урочищі «Вулиця Сонячна». Як стало відомо, після того, як слуги Януковича в особі бережанської злочинної влади обікрали людей, близько сотні бережанців залишилося без останніх клаптиків землі, а отже без надії на майбутнє.

Відповідно до злочинного розпорядження голови Бережанської райдержадміністрації Я.Триньки від 07 березня 2012 року серед нових власників вкраденої землі більшість осіб не є жителями м. Бережани, а окремі навіть з поза меж району та області. Натомість люди, які користувалися цими ділянками з 1992 року як сумлінні користувачі, які вчасно поновлювали оренду і сплачували податки не мали змоги на законне першочергове її отримання.

Бережанська Самооборона Майдану продовжує відстоювати цінності, проголошені Майданом, та має своїм обов’язком стояти на сторожі формування нової держави. Майдан повстав проти безчинств влади для того, щоб захистити законні права кожної людини – пенсіонера, службовця, афганця, чорнобильця та інших. Нагадуємо, що Революція Гідності закінчиться лише тоді, коли відбудеться цілковите очищення від негідників, як при владі так і в іншому середовищі. Вважаємо, що між злодієм службовцем, який чинить незаконні діяння та злодієм, який обкрадає брата-українця немає жодної різниці. Бережанська Самооборона Майдану офіційно заявляє та попереджає, що діятиме виключно в інтересах громади м. Бережани. З метою досягнення поставленої мети, незважаючи ні на що, ми будемо застосовувати для цього усі доступні методи та засоби протистояння.

З цього приводу Бережанська Самооборона Майдану офіційно звертається до так званих «нових власників земельних наділів» в урочищі «Вулиця Сонячна» – негайно припинити самовільне захоплення та використання землі!

Керівництву Бережанської районної державної адміністрації негайно навести порядок із незаконними рішеннями попередників та захистити жителів м. Бережани. Вважаємо, що питання по “Сонячній” має вирішитись виключно у законному порядку. Сподіваємось на підтримку в цьому питанні новообраної районної влади.

Керівник Бережанської

самооборони майдану О.М. ЗАХАРКІВ

Чому призначили головним міліціонером Тернопільщини Облещука?

На Тернопільщину призначили нових керівників райдержадміністрацій