Як добре живеться за рахунок держави Україна, і терориста № 1 Тернополя Бен- надала

Поділитися

4 травня місто Тернопіль відвідав Олег Тягнибок. Поагітував, «файно повечеряв», покупався в басейні, і поїхав.

7 травня Олег знову приїхав в файне місто Тернопіль. Вечеря знову була «дууууже файною». Як кажуть в народі, «баняки під очима» збрехати не дадуть про те, скільки до ранку було випито святої води з побратимами.

Тернопільским підсумкам стало відомо, що зараз поборник чеснот Української держави за рахунок податків тернополян «відходить» в одному з басейнів міста.

До слова:такі ж симптоми токсичного отруєння організму спостерігаються і в терориста № 1 м. Тернополя.

Здавалося , що після того, як люди 04.05.2014р. передали керівнику Свободи – пану Олегу документи про розкрадання Тернопільських парків, землі, комунального майна , Сергійко, мав би бути вигнаний з партії.

Або , як мінімум, політик Київського рівня, що дорожить своєю репутацією зобов’язаний був би обмежити свої контакти із скомпрометованим міським головою.

Та ні. Разом п’ють святу воду, разом купаються, і так і хочеться написати: разом ділять зароблене важкою працею майно, та землі громади Тернополя.

Все що написано вище , більш – менш відомо всім.

Але є дещо, про що пан Олег мовчить, і не говорить.

1. Він є охороняємо особа. Це означає, що ми всі разом оплачуємо захист останнього в вчорашньому барі і після нього, в сьогоднішньому басейні і т.д. (Державна служба охорони).

2. Як кандидату в президенти міліція зобов’язана організувати захист для передвиборної агітації. Патріот з рейтингом біля 1%, якби був патріотом, давно зняв би своє кандидатуру. Пан Олег – ні. І сьогодні міліція, замість того , щоб кинути всі сили на відлов диверсантів, забезпечує йому по області охорону громадського порядку. 04 травня Тягнибок був в чотирьох різних районах. Уявіть собі скільки машин, бензину, людей з райвідділів та обласного управління було для цього задіяно.

3. В тому ж самому ракурсі спливає думка, чи пан Олег не взяв часом кошти в шефа «зелених чоловічків»? Адже відтягування ресурсів воєнізованих органів держави, від виконання прямих обов’язків, та ще й в військовий час, щедро оплачувалось, і оплачується всіма розвідками світу…

 

Думаймо панове, аналізуймо.

З повагою,

Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки» Тарас Білан

Заставу за Фірташа сплатив російський мільярдер

На 9 травня будуть провокації проти ветеранів