Нардеп-бютівець “підтвердив кваліфікацію” юриста

Поділитися

Сьогодні всеукраїнським та місцевим ЗМІ була масово розіслано лист із заміткою, яку оприлюднив  відомий сайт Цензор.нет, який має пряме відношення до політичної партії “Батьківщина”.

Зважаючи на актуальність піднятої теми в часи люстрації влади, інтернет-газета “ПРО ВСЕ”  вирішила ПЕРЕДРУКУВАТИ інформацію, переклавши її з російськомовного варіанту на українську мову.

Замітку переглянуло до пів тисячі читачів. Це доволі незначний показник для авторитетних політиків чи особистостей. Для прикладу, замітку про рейтинг Ольги Богомолець, яка в політиці взагалі не має досвіду, зацікавила втричі більше читачів.

Як завжди, недолуго відреагував на критику власної персони нардеп Василь Деревляний. Некваліфікований юрист з вузу Ющенка, який жодного дня не працював за фахом, нардеп Деревляний вирішив через свою прес-службу спростувати інформацію. Звісно, це було б правильно, якби наш сайт був першоджерелом. У замітці про Деревляного ми розмістили пряме посилання звідки взяли інформацію – підконтрольний партії “Батьківщина” сайт “Цензор.нет”. Про це можна довідатись, відкривши хоча б Вікіпедію. Але, як писала тернопільська преса, Василь Деревляний скурив у школі “Букваря” і після цього в нього відпало бажання щось читати мудре і повчальне. Тому й поширює через прес-службу якісь побрехеньки і фобії про якогось кандидата.

Переповідати дурниці неграмотної прес-служби Деревляного не має сенсу. Ми просто її передрукуємо, а ви робіть висновки, шановні читачі.

 

Увага! Тернопільський сайт оприлюднив “липове” депутатське звернення

Заява прес-служби ТОО ВО «Батьківщина»

Чергова провокативна інформація проти народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного з’явилася на місцевому інтернет-сайті. Цього разу керівництво сайту «Провсе» не обмежило наклепами та брехнею, а відверто підробили документ та підпис народного депутата.
Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» наголошує, що депутатське звернення розміщене на тернопільському сайті «Провсе» за підписом Василя Деревляного є на 100%  “липовим”. Зміст листа та самого матеріалу не відповідають дійсності, а бланк та підпис політика – підробні. У зв’язку з цим, Василь Деревляний адресував депутатське звернення до правоохоронних органів краю для виявлення та притягнення до відповідальності всіх причетних до фальшування офіційного документу.
Прес-служба Тернопільської обласної організації в черговий раз звертається до представників засобів масової інформації з проханням: не засмічувати інформаційний простір Тернопільщини непідтвердженими, провокативними матеріалами, відвертою брехнею та наклепами. Просимо журналістів бути відповідальними та справедливими у своїй професії, називаючи себе незалежними, не підігрувати одному з учасників виборчих перегонів, «очорнюючи» репутацію інших. Адже вибори закінчаться, дай Бог, перемогою української нації, а життя та діяльність продовжуватиметься.
Просимо пам’ятати, що майбутнє нашої нації будують не лише політики чи влада, його будує, виборює народ: військові, вчителі, медики всі українці, не залежно від роду діяльності. Майбутнє будуєте і ви, журналісти! І саме ваша чесність, непідкупність та незалежність сьогодні чи не найголовніші на шляху до становлення та кращого майбутнього України.

З повагою,
Прес-служба Тернопільської обласної організації
ВО «Батьківщина»

Концерт Ані Лорак у Тернополі не відбудеться через політичні мотиви?

Чим годують школярів Тернополя?