Ольга Богомолець – лідер серед кандидатів у Президенти України (опитування)

Поділитися

Масована брехня, яка заполонила телеефір проплаченими рейтингами із нібито лідерами-олігархами викликає оскому в українців. Люди, які були на Майдані, цікавляться політикою, дивуються, як чимало краян ведуться на відверту пропагандистську неправду. Серед двох десятків кандидатів в президенти, загальній масі нав’язали вибір між поганим і найгіршим. Редакція “ПРО ВСЕ” має наувазі Юлію Тимошенко і Петра Порошенка. Вже не говоримо про Тигіпка, Добкіна чи інших “плінтусових” кандидатів. На нашу думку, як мінімум двоє – Ольга Богомолець та Анатолій Гриценко є достойним вибором українців.

– Вони ж не прохідні!- зауваже критичний читач.

Ми проголосуємо, ви, наші друзі, колеги  і не такою вже вірогодною сприйматиметься розрекламована брехня оліхарха-кандидата про непрохідних.

Насправді, соціологічні рейтинги в Україні вже давно не справджуються. Проплачені соціологи “малюють” відсотки кому як заманеться. Як наслідок – на вершині цих замовних даних – злодії-олігархи, а не чесні люди.

Сьогодні можемо констатувати, не лише в тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ”, але й, наприклад, сайт авторитетного телеканалу 1+1 також підсумовуючи опитування з’ясував, що лідером серед кандидатів є Ольга Богомолець.

-Чому? – запитає здивований читач. Вона ж не має політичного досвіду, урядовця.

Вся справа в тому, що в за неї голосує інтелігенція, вчені, студенти, уся прогресивна громадськість, що була на Майдані. Кожен, хто хоч раз був у столиці з листопада і по сьогоднішній день, знають, що для майданівців Ольга Богомолець вартісніша трьох чоловіків-лідерів. Ні Кличко, ні Яценюк, ні Тягнибок навіть разом взяті не можуть й близько зрівнятися з Ольгою Богомолець.

Тому вся прогресивна громадськість України дивується: як люди можуть підтримувати злодіїв, збанкрутілих політиків, олігархів, якщо всю зиму ми боролись, щоб їх здолати?!

Ми не будемо переповідати підсумок нашого голосування, яке переглянуло понад 16 тисяч читачів. Лише 5,5 тисяч наважилося висловити свою думку… Просто пропонуємо ознайомитися з його результатами.

[poll id=”152″]

 

Чергова брехня, що Богомолець готова підтримати Порошенка

***

Чому українці підтримують кандидата в Президенти Ольгу Богомолець?

***

За кого Ви проголосували б на дострокових виборах Президента України?

***

Хто насправді лідер президентських перегонів в Україні?

Напиши листа солдату

Як розформують райони Тернопільської області?