Патріотів запрошуємо до лав батальйону патрульної служби міліції “Тернопіль”

Поділитися

Вже понад три десятки добровольців поповнили лави новоствореного батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Тернопіль”. Вони проходять початкову підготовку на базі навчального центру підготовки працівників міліції при УМВС. Набір до спецпідрозділу продовжується.

На службу до підрозділу, де мінімальна зарплата становитиме 4200 гривень, запрошуються цивільні особи з числа добровольців віком до 40 років, з повною загальною середньою освітою. Особам призовного віку, які виявили бажання служити у спецпідрозділі, на період служби в ОВС надається відстрочка від строкової військової служби. Та найголовніша вимога – патріотизм та готовність боронити рідний край.

Необхідні документи, які потрібно подати для зарахування на службу: паспорт громадянина України, військовий квиток, ідентифікаційний номер, трудова книжка, документи про освіту, свідоцтва про народження, одруження, розлучення, зміну прізвищ близьких родичів.

Набір до спецпідрозділу проводиться на контрактній основі з випробувальним терміном від 3 до 6 місяців.

За додатковою інформацією звертатись у відділ кадрів міськрайвідділу за місцем проживання, а також за адресою: м. Тернопіль, вул. Валова, 11. Контактні телефони: (0352) 27-13-14, 27-10-46, 27-13-55, 27-13-69, 067-352-92-66.

Резюме надсилати на електронну адресу vppukz@mail.ru.

Управління кадрового забезпечення

УМВС України в Тернопільській області

Медична освіта України орієнтується на європейські стандарти

Знаний як виконавець ролі Ісуса у “Страстях Христових” Джеймс Кевізел із дружиною взяли у свою сім’ю двох маленьких дітей із раком мозку