Про недолугість інформаційного висвітлення ( з українського боку) псевдореферендуму на Луганщині та Донеччині

Поділитися

Народний депутат України Олександр Доній оприлюднив сьогодні свою позицію-здивування щодо недолугих дій влади на Сході України.
Яку картинку нам показує українське ТБ, які інформаційні повідомлення рясніють навіть в інтернеті? Звідки? З Донецька, Маріуполя, Луганська. Тобто, з тих міст, де українська влада не спромоглася втримати ситуацію, і де сепаратисти зорганізовують свої шабаші. Я перепрошую, а журналісти і київська влада знає скільки на Луганщині і Донеччині міст і містечек? Донеччина-52 міста і 131 містечко(смт), не кажу вже про села і селища. Луганщина-37 міст, 109 містечек(смт), і безліч сіл, селищ. Хіба не можна було владі зорганізувати кілька телекамер показати ті міста, де НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ніякий псевдореферендум? От наприклад, чи відбувається він в україномовних слобожанських районах Луганщини? Але такої КОНТРпропаганди я особисто не бачу.Може хтось бачить? Власне, все це наслідок відсутності єдиного антикризового штабу, який би координував би не лише АТО , а й інформаційну політику, контролював би відновлення виконавчої вертикалі влади в цих регіонах і т.д.
Луганщина і Донеччина різні в своєї територіальних одиницях-районах.Так, складна ситауція в обласних містах і в кількох крупних містах, це прикра правда. Але багато районів-проукраїнські. За них слід боротися.Їх треба захищати в першу чергу(їхнє населення-убезпечити від заїзжих терористів(так, саме-ЗАЇЗЖИХ.Бо в Лугаську, Донецьку, Маріуполі є власні проросійські фашисти, а в тих містечках-фактично нема). У нас же “зливають” всю Донеччину і Луганщину цілком. Як в Криму навіть не спробували поборотися за Північний Крим(де багато етнічного українського населення) і Степовий Крим загалом(з компактним кримсько-татарським населенням), так зараз не боряться за проукраїнські регіони на Луганщині і Донеччині.А вони, ці проукраїнські регіони там є. Там за них треба боротися! А сьогодні(11 травня)-показувати по ТБ саме ті регіони, де НЕ відкрито жодної дільниці з псевдореферендуму! Чому це не робиться??? Де реальна контрпропаганда з боку кивської влади? Не базікання на брифінгу,що щось робиться, а реальна контрпропаганда???

Я низько кланяюсь рукам

На виборчій дільниці Донбасу стрілянина