Виборці цікавляться коханками Тягнибока

Поділитися

8 травня кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок у рамках свого передвиборчого туру побував у місті Збаражі Тернопільської області.

Зустріч із кандидатом від ВО «Свобода» відбулася у приміщені кінопалацу «Каменяр», де разом із ним були присутні народний депутат Михайло Головко та депутат облради Володимир Стаюра. Послухати Тягнибока зібралася майже повна зала людей. Варто відмітити те, що більшість людей були старші, зокрема, чимало пенсіонерів.

Кандидат у Президенти представив свою передвиборчу кампанію, розповів про підтримку республіканців Сенату США щодо заявки вступу України в НАТО. Говорив про підтримку малого бізнесу, про податки відповідно до заробітків, про скасування депутатської недоторканності, про повну люстрацію української влади, про пенсійну реформу, зокрема, зменшення пенсійного віку. Звичайно, як і кожен із теперішніх кандидатів на пост Президента України, говорив за ситуацію у Криму. Сказав про те, що його партія безсила і його однопартійці не можуть там працювати, оскільки ВО «Свобода» заборонена на півострові. Щиро переконував присутніх у тому, що: «без патріотичної влади Україна не зможе вийти із даної кризи».

Після виступу кандидата кожен охочий міг поставити питання, які його цікавлять. Зокрема, й таке: «Пане Тягнибок, а скажіть, будь ласка, скільки у вас коханок?». На що Олег Тягнибок відповів: «Нещодавно я із своєю дружиною відсвяткували нашу 23-тю річницю, вона і є моєю єдиною коханкою».

Всім присутнім виборцям роздали агітаційні матеріали кандидата: газети і буклет «Дерево роду» з фотографіями родини Олега Тягнибока. Буклет вийшов накладом 1000 примірників і відповідальний за виготовлення народний депутат  Олексій Кайда.

Мар’яна Феник,
прес-секретар Громадської мережі ОПОРА у Тернопільській області

0

На Тернопільщині за Гриценка агітують з порушеннями

Кого ви готові підтримати на виборах міського голови Збаража 25 травня? (опитування)