Нового губернатора Тернопільщини хотіли вбити? (відео)

Поділитися

Про страшну аварію, в яку потрапив депутат облради Степан Барна, уже говорять кілька днів на Тернопільщині.

Степан Барна
Степан Барна

25 червня, близько 17 години, на автодорозі Київ-Чоп керівник тернопільського виборчого штабу Петра Порошенка Степан Барна та колишній в.о. голови Тернопільської територіальної організації політичної партії “Фронт Змін” Юрій Юрик потрапили у ДТП. Політики їхали у автомобілі Honda Accord Барни з Києва. Неподалік Рівного у селі Бранів Корецького району вантажівка, що їхала попереду, почала вчиняти дивні маневри – різко затормозила і почала розвертатись. Щоб уникнути зіткнення, водій Барни скерував своє авто у відбійник. Водій вантажівки з місця пригоди зник. Степан Барна зараз проходить медобстеження, стан його в цілому задовільний. А Юрій Юрик був важко травмований: отримав травматичну ампутацію правої ноги, відкритті множинні переломи обох кісток лівої ноги та множинні рвані рани. У стані травматичного шоку його доставили в реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Водія також забрала швидка, але у прес-службі ВДАІ кажуть, що травм він не отримав, повідомляє телеканал 1+1.

Юрій Юрик
Юрій Юрик

Як повідомляють місцеві ЗМІ, колеги Барни вважають це замахом на життя політика. Політичні невігласи цю аварію порівнюють з тією, у якій загинув В’ячеслав Чорновіл. Але фігури Чорновола і Барни недопорівняння. Якщо лідер РУХу зазнав важких переслідувань за свої переконання, то Степан Барна діє як “зайчик-побігайчик”: з “Нашої України” перестрибнув у “За Україну!”, потім у “Фронт змін”. Після злиття останньої з “Батьківщиною” Степан знову не послухав свого партійного вождя – Арсенія Яценюка – і перекинувся до Петра Порошенка. Благо, нині діючий президент не має політичної структури, а то б Степан Барна мав членства у партіях як пес бліх.

Також чомусь повідомляють, що Степан Барна – один з найімовірніших кандидатів у губернатори Тернопільщини. У розмові з журналістом “ПРО ВСЕ” напередодні аварії Барна відхрестився від можливого призначення. Казав, що це питання навіть не розглядається. І дійсно, окрім політичного досвіду “перекотиполя” Барна не має чим похвалитися: ні господарським досвідом, ні на науковій ниві і т.п. Після ніякого Сиротюка призначення Барни викликало б сміх крізь сльози, бо то була зміна шила на мило.

Разом з тим, джерела “ПРО ВСЕ” стверджують, що Степан Барна їхав з Адміністрації Президента. Його нібито погодили на посаду голови Тернопільської облдержадміністрації.

Проте, зрозуміло й те, що іномарка, в якій їхав Барна, мчала з шаленою швидкістю. Це можна зрозуміти, поглянувши на фото. Про те, що аварія була замовлена конкурентами Барни на посаду – говорять прихильники теорії заговорів. Реального ж фактажу наразі не має.

На думку “ПРО ВСЕ”, на жаль, теперішні політики, на жаль, навіть трагічні моменти в житті використовують для піару. Принаймні, складається таке враження з неофіційної інформації.

Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” щиро бажає швидкого одужання всім постраждалим в аварії.

Чергове анекдотичне призначення “Свободи” : Андрій Гевко – заступник міністра освіти

Стан Митрополита Володимира стабільно важкий