Порошенко повинен відправити сина в АТО!!!

Поділитися

Президент України Петро Порошенко та всі можновладці повинні відправити в зону АТО своїх синів, і тоді все в армії зміниться на краще. Про це в ефірі “Свободи слова” на телеканалі “ICTV” сказав народний депутат Анатолій Гриценко, син якого задіяний зараз в АТО, інформує УНН.

“У війську повинні бути всі, починаючи від сина Президента, сина Турчинова, депутатів, податківців, суддів, митників. Вперед їх всіх – туди! Тоді всі громадяни відчують, що влада з ними. Кожне їхнє чадо зателефонує батькам і скаже, що є лише 30 жилетів на 300 бійців і немає води. І вона тоді одразу ж там з’явиться. І ці чада зателефонують та скажуть: оцей командир пустий, а той – дурний. І тоді почнуться зміни”, – вважає А.Гриценко.

Він сказав, що диверсанти Путіна нівечать тіла українських військових в АТО, і це можуть підтвердити батьки загиблих українських військових на заході України, “які отримують порізані тіла, деякі – з вирізаними органами”.

“Не буде нормальних відносин з Росією, допоки Путін там править”, – каже А.Гриценко.

Мирний план Петра Порошенка провалився

Важко уявити, щоб у Радянському Союзі Гітлер по радіо щось передавав, або Усама бен Ладен виходив у прямий ефір на Америку