Викрили групу, яка налагодила секс-індустрію за кордоном

Поділитися

Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Полтавській області викрили організовану злочинну групу, учасники якої налагодили бізнес з надання українськими жінками сексуальних послуг у країнах Близького Сходу. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУБОЗ МВС України.

Ррганізувала такий бізнес 32-річна мешканка Полтави спільно зі своїм цивільним чоловіком та сусідкою ще торік.

Спільники вербували молодих жінок, яких в подальшому переправляли через державний кордон. Утримували зловмисники місця розпусти за межами нашої країни, бронюючи номери в готелях. Учасники ОЗГ створили власний сайт у всесвітній мережі Інтернет, де розмістили рекламу з фотографіями дівчат, переліком сексуальних послуг, їх вартістю, а також контактними телефонами організаторів. Відповідну рекламу опублікували й на міжнародних сайтах.

Коштувала сексуальна послуга від 300 до 700 доларів за годину.

Дівчата щотижнево через всесвітню платіжну систему переправляли для своїх “роботодавців” в Україну від 1 до 5 тис. дол, які останні отримували через різні банківські установи.

Наразі відомо про 25 дівчат, які періодично працювали на угруповання.

Оперативники УБОЗ спільно зі слідчими довели до суду провадження по обвинуваченню учасників угруповання за ч. 2 ст. 302 “Створення або утримання місць розпусти і звідництво” Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Від хвороби Альцгеймера вбереже філіжанка какао перед сном

Збірну Камеруну запідозрили в організації договірних матчів