Біля ВР побилися аткивісти із “17 сотні Пашинського” та “козаки”, є поранені

Поділитися

До міліції Києва надійшло три повідомлення про бійку та травмування людей біля Верховної Ради, де зібралися активісти Майдану, передає УНН.

“До міліції надійшло три повідомлення. Перше – про бійку між активістами, два інших – про травмування людей під час бійки. Наразі на місці подій працює слідчо-оперативна група. У двох постраждалих травми голови. Медики надали їм допомогу на місці. За фактом триває перевірка. Підрозділи міліції проводять заході із забезпечення охорони громадського порядку”, – зазначили у столичній міліції.

Разом із тим один із активістів Майдану на місці подій повідомив, що між собою зійшлися бійці так званої “сотні Пашинського” (“17 сотні Майдану”) та “4 козацької сотні Майдану”.

“Хлопці почали з’ясовувати свої стосунки та “питання” щодо того, хто з них більший герой і більше “значить” на Майдані. Усе закінчилось киданням вибухових пакетів та масовою бійкою”, – зазначив активіст.

Як повідомлялося, під Верховною Радою між мітингувальниками сталася сутичка. Як зазначили в МВС, інцидент стався через розбіжності позицій активістів.

За сьогодні знищено понад тисячу бойовиків

В РНБО розповіли, чим зараз займається Майдан