За сьогодні знищено понад тисячу бойовиків

Поділитися

Радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що за сьогодні сили АТО звільнили кілька стратегічно важливих міст на Донбасі та знищили понад 1000 терористів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Перший день поновлення активної фази АТО. Коротко: Наступ. Сили Нацгвардії та ЗСУ, звільнили від російських найманців кілька стратегічно важливих міст у Донецькій та Луганській обл, а також відновили контроль над прикордонним пунтктом “Должанський”. Потужними локальними ударами по базам і позиціям терористів знищено понад 1000 бойовиків”, – розповів Шкіряк.

За його словами, сепаратисти готові складати зброю і намагаються домовитися про “коридор” в РФ або гарантії амністії для тих, хто не скоював важких злочинів.

“Звичайно, головні бої ще попереду і буде дуже важко, але в цілому динаміка позитивна. АТО буде тривати до перемоги”, – наголосив радник Авакова.

Він також зазначив, що глава МВС України Арсен Аваков та командувач Нацгвардією Степан Полторак зараз перебувають в зоні АТО.

Румунія, яку оточили “друзі Путіна”, – форпост західних інтересів у Чорному морі

Біля ВР побилися аткивісти із “17 сотні Пашинського” та “козаки”, є поранені