Борг за ремонт квартири майстер забрав мобільними телефонами

Поділитися

У вчиненні пограбування співробітники Тернопільського міськвідділу міліції підозрюють 37-річного жителя обласного центру. Чоловік вдерся до чужого помешкання і забрав звідти чотири мобільних телефони. Таким чином, як сам пояснив правоохоронцям, хотів змусити власницю квартири повернути йому борг за проведені ремонтні роботи.

Із заявою про злочин до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції звернулася 78-річна тернополянка. Жінка розповіла, що знайомий відкрито викрав з її помешкання чотири мобільних телефони, які належать її внуку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери опитали пенсіонерку і невдовзі з’ясували усі обставини злочину.

Причетним до протиправного виявився 37-річний тернополянин. Потерпіла та підозрюваний знайомі між собою. Чоловік робив ремонт у помешканні пенсіонерки. За свою роботу отримав лише частину грошей, решту власниця квартири пообіцяла повернути пізніше.

Того дня майстер прийшов до жінки за боргом. У останньої ж виявилася не вся сума грошей. Це не задовольнило чоловіка. Відтак він вдерся до її квартири і забрав з однієї із кімнат чотири мобільних телефони, що стояли на видному місці.

Правоохоронці вилучили у підозрюваного чужі засоби зв’язку. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за статтею 186 ККУ (грабіж). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

В контракті Суареса пропишуть пункт, що забороняє кусатися

В Україні набрала чинності прогресивна шкала оподаткування для фізичних осіб