В контракті Суареса пропишуть пункт, що забороняє кусатися

Поділитися

Футбольний клуб “Барселона”, який веде переговори про трансфер уругвайського форварда “Ліверпуля” Луїса Суареса, збирається включити в контракт потенційного новачка пункт, згідно з яким йому заборонять кусатися на полі. Про це повідомляє УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зокрема, як нагадує Mirror, дисциплінарний комітет ФІФА дискваліфікував Суареса на дев’ять матчів збірної Уругваю і відсторонив його на чотири місяці від футболу за укус Джорджо К’єлліні в матчі чемпіонату світу зі збірною Італії. Раніше форварда двічі карали за подібні проступки: 10 матчів за укус гравця лондонського “Челсі” Браніслава Івановича (2013 рік), 7 матчів – за захисника ПСВ Отмана Баккала (2010).
За даними ЗМІ, “Барселона” пропонує Суаресу 5-річний контракт і заробітну плату в розмірі 40 мільйонів фунтів (68 мільйонів доларів). Але керівництво каталонців також наполягає на включенні в договір пункту, за яким футболіст повинен вести себе коректно як на полі, так і поза ним.

Крім того, каталонський клуб має намір поборотися за скасування або зниження дискваліфікації Суареса, пишуть РІА Новости. Для цього клуб готовий найняти одного з кращих адвокатів, що спеціалізуються в галузі спорту.

Франція обіграла Нігерію і вийшла в 1/4 фіналу Чемпіонату світу з футболу

Борг за ремонт квартири майстер забрав мобільними телефонами