Футболістів збірної Росії позбавили преміальних за провал в Бразилії

Поділитися

Футболісти збірної Росії не отримають додаткової винагороди за виступ на Чемпіонаті світу-2014 у Бразилії. Про це заявив президент РФС Микола Толстих, передає УНН з посиланням на російські ЗМІ.

“Ніяких преміальних гравці і тренери збірної не отримають, адміністративний персонал теж. Італійський фахівець Італо Гальбьяті більше не буде працювати в збірній. До кінця місяця ми озвучимо кандидатури двох російських фахівців у штабі Капелло”, — сказав М. Толстих.
Зазначимо, що виплата преміальних за окремі матчі на чемпіонаті світу в Бразилії для російських футболістів і не передбачалася, винагорода була обіцяна тільки за вихід з групового турніру. Однак це завдання збірна Росії не виконала, посівши на попередньому етапі лише третє місце в групі. Підопічні Фабіо Капелло двічі зіграли внічию з Південною Кореєю і Алжиром, а також поступилися збірній Бельгії. Втім, 68-річний італійський тренер продовжить роботу в Росії і готуватиме збірну цієї країни до домашнього для нею чемпіонату світу-2018.

Нагадаємо, тренер російської збірної Ф.Капелло має відзвітувати Держдумі про програш на ЧС.

Зазначимо, збірна Росії з футболу не зуміла вийти в плей-офф чемпіонату світу, зігравши внічию з командами Південної Кореї (1:1) та Алжиру (1:1), а також поступившись команді Бельгії (0:1).

Тернополяни вимагають покарати водія маршрутки №31

Тернопільська “Нива” зобов’язана погасити борги перед гравцями