Інформаційному агентству ZIK – 10 років!

Поділитися

14 липня Інформаційному агентству ZIK «Західна інформаційна корпорація» (ІА ZIK) виповнюється 10 років. За цей час воно виросло від рівня регіонального медіа до формату загальнонаціонального. Цьогоріч середня відвідуваність сайту ZIK сягнула до 300 тисяч, а перегляд сторінок – одного мільйона.

Перехід у формат загальнонаціонального агентства передбачає суттєве розширення мережі власкорів на всій території України. (Зараз воно охоплює увесь Західний регіон і Київ). До того ж нещодавно запрацювала у столиці нова телестудія ZIK-Київ. Постійно збільшується кількість щоденних STREAM-трансляцій на сайті – актуальні події з усієї країни в режимі прямої відео-трансляції за принципом – «вже і тут».

Завдяки активному та об’єктивному висвітлюванні Майданних подій Інформагенство ZIK потрапило до переліку «білих» ЗМІ активістів Майдану.

«Успіх медіа будується передусім на довірі аудиторії – чи то читацької, чи то глядацької, – говорить генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов. – За 10 років ІА ZIK змінювалася разом з країною, разом з українцями. Але ніколи не відступала від принципів чесної, об’єктивної журналістики. Саме це і є першопричиною її популярності».

0

Чемпіоном світу з футболу стала Німеччина

У Збаражі відновили “бордель для влади”