Прокуратура Тернопільщини почала “замилювати очі” громадськості

Поділитися

Як повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області, розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного видобування корисних копалин. Насправді, роботи в цій царині непочатий край і на сотні мільйони гривень. Лише один Ваврваринецький кар’єр тягне на 30 мільйонів гривень! Про це пан Кітура при журналістах розповів голові Тернопільської ОДА Олегу Сиротюку. Тепер дали “команду фас” прокуратурі, яка також годується з кар’єрів. Для “відмазки зшили” ось таку справу:  прокуратура Підволочиського району розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного видобування місцевим суб’єктом господарювання корисних копалин загальнодержавного значення.

Прокурорською перевіркою встановлено, що місцевий суб’єкт господарювання незважаючи на те, що спеціальний дозвіл на водокористування закінчився, незаконно здійснював забір підземних вод понад півроку.

Такими протиправними діями державним інтересам спричинено матеріальну шкоду у сумі понад 10 тисяч гривень.

За даним фактом прокуратура Підволочиського району внесла відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.2 ст.240 КК України (порушення правил використання надр).

Кар’єри на Тернопільщині: губернатор вирішив перенаправити фінансові потоки

 

 

8-9 липня на Тернопільщині Дні жалоби

0

Медична революція у Тернополі: війна проти мера і будівельної мафії під керівництвом кого?