Туризм на Тернопіллі є, а от інфраструктури немає

Поділитися

Так вважає Володимир Лех – колишній прес-секретар в одіозного теж колишнього голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна. Журналіст з Тернопільщини, який нещодавно очолив парламетський телеканал “Рада”, написав кілька рядків власних вражень від всеукраїнського медіа-форуму “Тернопільщина туристична – очима журналістів”.

“Пора не лише випускати буклети і створювати фільми, а реально братися до роботи. Нехай по одному об’єкту в рік і це вже буде внесок. Поки що ні дороги, ні готелів і навіть сувенірних крамничок… Чимало непоганих і крутих замків, печер, храмів і навіть водоспадів. Офіціозу кінець. Оригінальні охоронці. Гайда по області!!!”,- написав Лех у залі економічного університету, не підозрюючи, що на дворі затяглись хмари і розпочався дощ, який може затягнутися на хто-знає скільки часу.

Замітку Володимира прокоментували користувачі. Юрко Кулик резонно запитує, нафіга ці кепчики чи буклети з яких найбільші відкати? Хіба в цьому полягає розвиток туризму? Волонтери за власної ініціативи зробили відео яке тепер використовується як промо міста і області! Якісно зробили! Чоловік пропонує підтримувати саме волонтерів, які творять якісний продукт, а не чиновників, які продовжують жити на відкатах.

Підсумком форуму можна вважати фразу Володимира Леха:  тепер все буде по-іншому… На туризм не тисячі, а мільйони… Короче, певно буде Мекка)))

Тернопільщина виділила кошти на бронежилети для батальйону територіальної оборони

Російська військова авіація порушила повітряний простір України