Вночі терористи танками і установкою “Град” атакували позиції АТО

Поділитися

Сьогодні вночі та рано вранці терористи обстріляли позиції українських силовиків на Луганщині та аеропорти, а також здійснили танкову атаку на блокпост сил АТО біля Новоселівки. Про це повідомив підполковник ЗСУ, журналіст видання Міноборони “Народна Армія” Костянтин Машовець, передає УНН.

“На жаль, ця ніч була вельми неспокійною. Терористи обстріляли з мінометів аеропорти Луганська та Краматорська. Втрат серед силовиків АТО немає.

Разом із тим, використовуючи БМ-21 “Град” терористи вдарили по одному з наших блок-постів на селищі Металіст біля Луганська. У відповідь позицію “​​Граду” накрила батарея 2С19 (самохідні гаубиці – Ред).

А вже о 4 ранку два танки терористів атакували блокпост сил АТО в районі Новоселівки. Підбито дві БМП-2  українських силовиків”, – зазначив К.Машовець.

Як повідомляв УНН, вчора сили АТО повністю заблокували місто Миколаївка Донецької області. Під час завдання артилерійських та авіаційних ударів у районі Миколаївки знищено 6 опорних пунктів, а також склад боєприпасів терористів.

Також знищено склад боєприпасів і зброї у Семенівці, взято під контроль силовиків ділянку траси “Харків – Ростов” у цьому районі.

Усього знищено не менш ніж 150 бойовиків.

СБУ затримала отамана російських “казаків”

У Хмельницьку свободівці і ударівці ніяк не можуть поділити владу