Як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини

Поділитися

Вчора тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” повідомила про неймовірно-скандальну ситуацію в Бучацькому районі: вже з космосу видно, як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини.

Ми оприлюднили фото скрін-шоту карти супутника. Сьогодні читачі “ПРО ВСЕ” можуть побачити відео з Дністра, де неозброєним оком видно як роками проводиться незаконний видобуток каменя. Контролюють все це правоохоронці області та країни на різних рівнях. З ними домовляються щодо провезення каменю не лише територією районів, області, але навіть в найелітніші райони біля столиці. Про це детальніше читайте на сайті “ПРО ВСЕ” у наступних публікаціях.

Про те, що прокуратура області мовчить, це треба дякувати партії “Свобода”, яка пропхнула Юрія Гулкевича. До призначення, за часів Януковича, цей царьок придушував Євромайдан Бучацького району, а сьогодні хамить родичам вбитого міліціянтами 19-річного Миколи Брегіна. Його колега з Бучацького райвідділку Петро Гукалюк вже керує тернопільським міським відділком.


 

Вже з космосу видно, як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини

0

Село Красне Гусятинського району: пейзажі не для Рембрандта і Гогена

Щоб прикрити незаконні кар’єри на Тернопільщині потрібно лише бажання